Toysdaily 玩具日報

查看: 17186|回復: 79

[玩具攝影] Sucker Punch - Babydoll get dry (加相: BD as Black Widow)

Sucker Punch - Babydoll get dry

版主唔好意思, 不是有心呃POST, 不過之前那個BABYDOLL帖實在太多相了, 再加料大家會LOAD得好慢.

正題, 上次外拍, 好多帥兄都好關心小弟隻洋娃娃有無事, 經過兩日的抽濕及打理, 完好如新.

感謝各位關心!

另外, 上次始終都未將小弟所有想玩的甫士影盡, 今日開機影其他東西, 順便補完這個遺憾.

去相~

玩到停唔到, 31/5加相, BD as Black Widow, BODY改用HT淺井茶茶細胸素體.:64:

各位帥兄, 請請~

師兄大大 !! 影得個 Feel 好正 !! :71:
冧到呢,上埋床天,確係正:p
床上照好正!好正icon
隻熊好似好冧咁:p
小心隻熊, 似係食家嚟o
第三張,囡囡夠哂chok,公仔又夠麻甩.:46:
It's bed time..................:46:
啲po屎好靚!:71::35:
多謝乾水3P圖:46::46::46:
回復 1# catcat

點解個膝頭哥位硬係好似怪怪地咁??!:67:
唔通又係HT既女figure其中一個失敗之處??!

咦...讀者優惠第二擊:46:
回復  catcat

點解個膝頭哥位硬係好似怪怪地咁??!
唔通又係HT既女figure其中一個失敗之處?? ...
sundaydriver 發表於 30-5-2012 04:36 PM

無_有錯,失敗!

如果用figma式就會靚好多,不過唔知由1/12放大到1/6,關節夠唔夠強呢?
無_有錯,失敗!

如果用figma式就會靚好多,不過唔知由1/12放大到1/6,關節夠唔夠強呢?
catcat 發表於 30-5-2012 04:40 PM

咁你不如出埋簡易教學10001~~阿女的雙失變法~~啦!!:78:
一睇再睇,:shiny:
水水大俠鉄漢柔情無得頂:71: