Toysdaily 玩具日報

查看: 18328|回復: 79

[玩具攝影] [外拍日與夜] Sucker Punch 失身洋娃娃 Babydoll get wet

[外拍日與夜] Sucker Punch 失身洋娃娃 Babydoll get wet

唔好意思,濕身至真~

首先要感謝RRAAYY大大嘅幫忙.:64:

再一次唔好意思,得頭兩張相係乾嘅....

本來諗住係落雨前快快手嚟個外拍,點知一開波囡囡就主動話要落水.....

Ok, 咁濕左身照玩啦,點知又輪到暴乳,小弟部500D都算啦,連支百微都有少少濕。

大家見到日間有雨點雨絲個批相真係有血有淚。

夜晚諗住乾番再影,點知都係難逃失身嘅命運.....

Ok, ok,一不難二,唯有認命了。

失身開始.....

槍上的小飾物好仔細.

讀者優惠~~

:@乳呀!!

次愛的一張(露底了~):

最愛的一張(暴乳呀......):

暴乳中......

讀者優惠~~

真係搞丁到一面都係.:$

夜拍篇:

最後評一下隻babydoll,頭雕面相相當滿意,但眼神向上望令可以玩嘅pose減少。面與後腦有好大嘅接合位,不甚美觀。

衣服,配件都keep到ht一貫水準,個地圖管方面, 各位唔使打開佢啦,小弟開左,裡面係吉嘅,不過都算有心,起碼有空間可以放自制地圖入去。

素體方面,比例應該是不準確的,但小弟不太介意,手臂用轉輪一類嘅joint,只屈到約一百度,膝關節曲起時會起角。

頸位包膠, 但前後活動得太勁會起摺.

最令人驚奇嘅係,濕左身都完全唔飛釘,因為裡面無釘,大大大到退.....

Hip位活動能力不算高,但大肶又無加個橫向關節,變左小弟心裡面好多性感動作都做唔到。

但以千完樓下嚟講,有靚靚頭雕,又滿足到小弟呢個制服控嘅慾念,值得一買,唔錯。

不過BABYDOLL應該係小弟最後一隻植髮1/6了, 實在太難打理, 怕怕.:79:

各位帥兄, 請請~

嘩!cat大咁捨得呀!支持外拍:$
由日玩到夜,由水澗大戰至商場梯間,勁呀:$
神圖呀~:35::71:

支持~
幾多個回合呢請問:p

:$噴射到成面成胸都係呀:@  駛唔駛去到禁盡呀:no:
重有玩輪圖, 好藝術呀:@
真係玩到好正,真心讚句,玩靚圖,:71::71::71:
果言真係一個玩家,比我真係唔敢整濕隻野,
同有幾張真係影到真人咁:64:
女性公仔植髮始終最靚!:52:濕左水成個髮型返晒黎!正圖^^:61:
Like! Like! Like!
冇野好講
:71:讚讚讚:71::71::71:
返到屋企 , 晒衫抹身 , 一定樂在其中
CAT大 , 幾時有下集 !?
:D 夜拍相好正!!
catcat still the best! :71:
讀者優惠第二擊呢?:66: