Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.83~~~來自叢林的騎士~~~Amazon

大切斷呀
真係好想入呀..............
但好似貴左D
Support some兄~  
我果隻不但出界(都算), 還用綠色保油, 我諗下次我要Q嚴d先得!
some 大既post,一貫的高水準:71::71:
弊!突然想買多隻油後期版添
但係影相個時影正面影到個舊啦好怪
聽some大你咁講如果有靚價就入手啦
kit0829 發表於 22-9-2011 08:04 PM
祝KIT兄可以順利入手~~~~~:77:
大切斷呀
真係好想入呀..............
但好似貴左D
一文字 發表於 23-9-2011 12:53 AM
THX 一文字兄支持~~~~:)無錯呢隻又係炒貴咗~~~:55:
Support some兄~  
我果隻不但出界(都算), 還用綠色保油, 我諗下次我要Q嚴d先得!
Newt 發表於 23-9-2011 10:41 AM

補油位應該係盒裏面睇唔到~~~~唔係太明顯就算啦~~~始於上色要睇工人有無熟練手勢~~~同埋個噴模有無經常洗乾淨~~~:(
some 大既post,一貫的高水準
弊!突然想買多隻油後期版添
base 發表於 23-9-2011 11:06 AM
THX base 兄支持~~~~買多隻可以等亞洲版或者再販先人手~~~:)又可能會出東映限後期版之類畀你訂:(