Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.83~~~來自叢林的騎士~~~Amazon

支持Some大大出嘅post(靚相加詳解):71: ,昭和系對我們這些拉打老fans來說有解不開的情意結!:$
:71:呢款感覺比一號要正,特別是造型和比例,可動,雖然沒睇過呢部片,但是都有入手的衝動
今次對象係三四十歲GE老一輩拉打迷~~~少啲心機出都會畀老人家睇低~~~
真係擺到出黎~~~型爆~~~:79 ...
Somebody_Ex 發表於 20-9-2011 21:10

老人家拉打Fans.... 哈哈....:DD
對我嚟講..........最愛亞馬遜,D絕招實在太癲~~~~~:$:$:$
支持some大靚相:71::71:
正~~~....我最初入坑時...都係睇大大有邊隻我先知出左幾多隻跟住你入~~
十卜some大 :77:
要以後寫多d帖啊:71:
加油!
阿............媽..............爽
msz006_ver.ka 發表於 20-9-2011 09:08 PM
THX msz 兄呼喚式支持~~~~~:66:
個底紙令Amazon更型∼∼
請問Some大用咩底紙???THX∼
himhim3535 發表於 20-9-2011 09:13 PM
只係文具鋪一張普通黑色紙~~~我利用燈同色溫~~~再加亞瑪遜反射~~~將佢變咗少少偏向墨綠色~~~:DD
希望昭和SHF長出長有! :)
支持Some大大出嘅post(靚相加詳解) ,昭和系對我們這些拉打老fans來說有解不開的情意結!
KK 發表於 20-9-2011 09:28 PM
THX KK 兄支持~~~~原來你都係老人家一名~~~~:Q
呢款感覺比一號要正,特別是造型和比例,可動,雖然沒睇過呢部片,但是都有入手的衝動
bond123 發表於 20-9-2011 09:35 PM
一號都好正呀~~~~可謂各有各好~~~~:71:
老人家拉打Fans.... 哈哈....
virtualman 發表於 20-9-2011 09:45 PM
當然八十後都可以鍾意原祖啦~~~~不過啲劇情同打鬥都幾老土下~~~~未必會咁識欣賞~~~:(
對我嚟講..........最愛亞馬遜,D絕招實在太癲~~~~~
小武 發表於 20-9-2011 09:49 PM
亞瑪遜痴~~~~~~~~~:Q
十卜some大~~ :71:
Amazon我都2話不說入左~~
雖然我唔係老拉打fans :DD
但完全俾佢既魅力震懾住~~
係我9月份入既第一隻shf~~ :$

入左陰深森林既感覺
正:handshake:
擠奶龍抓手!!:36:
THX KK 兄支持~~~~原來你都係老人家一名~~~~
一號都好正呀~~~~可謂各有各好~~~~
Somebody_Ex 發表於 20-9-2011 10:42 PM

呵呵,又是,其實兩款各有特色,或者是我用詞不當,多謝提點