Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.83~~~來自叢林的騎士~~~Amazon

:43:十卜下先希望SHF出齊昭和再重出BLACK. :79:
support~~:71:

some大d相愈黎愈正:35:
Some兄終於出Post:71:

亞瑪遜 & Ultra act Glenfire都係我今月之選,

但要月尾去完台灣才入貨
Rider昭和系真係挑起很多人條根,11月新二號又係必入之作:34:
some大今次換左bg
同amazon好match
好有森林feel:D
頭像被屏蔽
老餅門一定必入,謝分享,好圖。
amazon好野黎~~:71:
大切斷真係好鬼正~~:)
雖然我係平成年代人
不過不少昭和前輩我都好喜歡
尤其亞馬遜呢個wild rider
真係令我印象深刻:$
買佢有少少插曲發生咗:Q
就係"右右手",好彩最後換得番~~~:)
不過雙腳就超緊~~~:cool:
支持some大靚相
calvines1995 發表於 20-9-2011 09:50 PM
THX calvines 兄支持~~~~:)
正~~~....我最初入坑時...都係睇大大有邊隻我先知出左幾多隻跟住你入~~
lingchung 發表於 20-9-2011 10:00 PM
今日的你已經唔使再跟我哋嘛~~~自己知道幾時出~~~鍾意就去馬~~~:)
森大嘅相令小弟想到一個野性嘅騎士、一個不為世人理解嘅騎士 (因為佢都唔理解世人) :80:

亞遜係當年無論設定同故事都超前左一大截, 即使今時今日重拍恐怕都未必被觀眾理解

小弟而家冇再睇拉打, 但係講到亞遜, 都唔能夠唔認為佢超越左時代 :43:
十卜some大
要以後寫多d帖啊
加油!
_WL_ 發表於 20-9-2011 10:01 PM
多謝支持~~~~:77:我諗我出帖都算OK多呱~~~~:(
希望昭和SHF長出長有!
insomniac 發表於 20-9-2011 10:28 PM
一定陸續有黎~~~~而家最驚係出埋地獄大使~~~甲冉元帥嗰啲~~~~:no:
Some大post一定會支持~:handshake:
some 大的帖~ 強~! :71:

:34: 雖然 Amazon 唔係小弟的年代~ 但他是我最喜歡的蒙面超人~:35:
所以~ 就算不玩玩具了~  一出咩都唔駛講立即帶回家~! :43:
十卜some大~~
Amazon我都2話不說入左~~
雖然我唔係老拉打fans
但完全俾佢既魅力震懾住~~
係我 ...
我乜都冇曬 發表於 20-9-2011 10:50 PM
THX 我兄支持~~~~:) 原來亞瑪遜有咁多粉絲~~~~:$但估唔到當年裝著有咁多死貨~~~:(
入左陰深森林既感覺

F.S.飛煞 發表於 20-9-2011 10:55 PM
THX 飛煞兄支持~~~~今次試下用張深色紙~~~試影咗幾張效果好似OK~~~所以一路咁影落去~~~:)
好詳盡~Support~:71:
(依舊的)靚相,,詳細的報告:71: