Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.83~~~來自叢林的騎士~~~Amazon

THX 我兄支持~~~~ 原來亞瑪遜有咁多粉絲~~~~但估唔到當年裝著有咁多死貨~~~
THX 飛煞兄支持~~~~今次 ...
Somebody_Ex 發表於 21-9-2011 01:35

記得細個玩SD 拉打, 10隻中最死既都係亞遜 :(
:71: .....支持......!這幅很有氣勢呢!
可动及可玩性都可以讲是尼系列的顶峰。
奈何我这边行货要大越一个月后才有:49:
刚刚才收到龙骑:unhappy:
SUPPORT Some大......小弟都因為睇你而入坑....:53::53::70::55:
Thanks for sharing~~ 小弟唔中Amazon, 不過無可否認呢隻係系列中各方面都較出色的一隻!!
What a poisonous post!!!!!:46:
I decide to get one in lunch hour today!! :no:
支持some 大

雖然小弟都三十幾, 不過昭和拉打並非我所好:77:
再講一次亞馬遜真係 Must Buy Item, 睇完森大個報告更加認為自己冇入錯貨。 小弟有點後悔冇入新一號, 唯有等再版時才入手吧。
擠奶龍抓手!!
lp9117788s 發表於 20-9-2011 10:57 PM
有啲不文喎師兄~~~~~:Q
呵呵,又是,其實兩款各有特色,或者是我用詞不當,多謝提點
bond123 發表於 20-9-2011 11:01 PM
總之兩隻都買得過~~~~:DD
十卜下先希望SHF出齊昭和再重出BLACK.
ZIN 發表於 20-9-2011 11:09 PM
THX ZIN 兄支持~~~~其實 Black 換過靚啲 GE 頭都可以啦~~~~希望笨大收到啦~~~:$
support~~

some大d相愈黎愈正
big9kan 發表於 20-9-2011 11:13 PM
THX big9kan 兄支持~~~~我以為今次影得唔好添~~~~點知出奇地大家都幾接受~~~~:handshake:
Some兄終於出Post

亞瑪遜 & Ultra act Glenfire都係我今月之選,

但要月尾去完台灣才入貨
Rider ...
williamhychan 發表於 20-9-2011 11:27 PM
有得去台灣玩真開心~~~~:73:昭和SHF唔單只挑起一眾老人家拉打粉絲條筋~~~~重燃起新一輩拉打迷爭相入手~~~笨大策略可以財息兼收~~~:DD
some大今次換左bg
同amazon好match
好有森林feel
攝影_基 發表於 20-9-2011 11:45 PM
THX 基哥支持~~~~:77:原來連基哥都鍾意呢個背景~~~:)
老餅門一定必入,謝分享,好圖。
聶風 發表於 20-9-2011 11:50 PM
真係做咗CEO見到唔買都會攞上手睇睇~~~:35:
amazon好野黎~~
大切斷真係好鬼正~~
TomWat 發表於 21-9-2011 12:02 AM
THX TomWat 兄支持~~~~擺到大切斷個姿勢真係好感動~~~:$
Haha 係lu
隻眼看上去真係好似有黑眼圈咁呀
個effect parts好正~:DD support support~:71:
係咪光得濟
好似咁綠咁o既:?