Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.82~~~受詛咒的騎士~~~Kaixa

素體其實係四肢比較漲左少少
尤其大脾
長度之類其實 OKAY

加上兩只 555 波太漲... 搞到成隻野都漲卜 ...
玩具 發表於 20-9-2011 02:21 PM

Blaster Form都冇大問題:)
支持some大!!!!:77:
幾時出amazon? xdd:34:
但套入件武器時中間d手指好易頂住
yugi 發表於 20-9-2011 09:36 AM
軟膠啫少少頂唔怕啦~~~:DD
果然拉打就得有電單車啊~~~
不知何時才有新製的SHF版?

唔, 今次會否証明了不是faiz的素體肥, 而是 ...
手榴蛋包飯 發表於 20-9-2011 10:16 AM
謝手榴兄支持~~~:77: 555 頭細係一個問題~~~胸肌太大亦令比例唔好睇~~~Axel Form 打開咗心口變細咗個胸就好睇番啲啦~~~:36:
點解kaiza腰帶俾普通人用會化灰...因為本身555同kaiza 係for Orphnoch用,,so ep1 女主角變身會唔得,男主角係 ...
SIEG~~ 發表於 20-9-2011 01:27 PM
THX SIEG 兄解說及支持~~~~:)

有一個冇死呀..., 係劇場版內嘅啟太郎, 不過條腰帶最後亦化成灰。
Englishman 發表於 20-9-2011 01:32 PM
編劇話佢大命~~~~咁就無事囉~~~:DD
噢, 有道理...
加速君的確比普通型態好看些......

不過若果矯枉過正, 瘦得像Black那樣的話會讓人 ...
手榴蛋包飯 發表於 20-9-2011 05:44 PM
大家也得期待 Black V2 的來臨~~~~:)
支持some大!!!!
幾時出amazon? xdd
_WL_ 發表於 20-9-2011 06:27 PM
啱啱出咗啦~~~多謝支持~~~~:DD

在此再多謝各支持帖的朋友~~~~~今個月尾又有幾隻 SHF ~~~希望可以快啲同大家分享啦~~~:)
.
Somebody_Ex 發表於 18-9-2011 09:23 PM

笨大又賣大包啦:DD
笨大又賣大包啦
cchong420 發表於 21-9-2011 04:45 PM
THX 改造人兄遲來的支持~~~:66: 今次大包無龍騎咁勁~~~同 555 差唔多咁啫~~~:57:
噢, 有道理...
加速君的確比普通型態好看些......
不過若果矯枉過正, 瘦得像Black那樣的話會讓人 ...
手榴蛋包飯 發表於 20-9-2011 05:44 PM
玩具兄有獨到的分析~~~:)
小弟都入左~~~
一見到佢又諗起草加雅人既英姿,,可惜最後佢死得好唔抵:help:
小弟都入左~~~
一見到佢又諗起草加雅人既英姿,,可惜最後佢死得好唔抵
siu_jimmy 發表於 24-9-2011 12:44 AM
好嘢唔必點對得住自己呢~~~~:73: TV 版都算死得唔錯啦~~~衰係木場手上~~~~:DD電影版兩三下就畀何潤東片低咪重唔低~~~~:(
Some大∼我連555都未入呀:79:
好靚呀some 大影得!!!!!!!!!緊派學業繁重,睇到大大嘅post 好開心!!!支持!!!
Some大∼我連555都未入呀
kaihins 發表於 24-9-2011 08:45 AM
kaihins 兄似乎有回歸 SHF 之意啦~~~~如果真係我哋又多番一位高手~~~:$
好靚呀some 大影得!!!!!!!!!緊派學業繁重,睇到大大嘅post 好開心!!!支持!!!
ping_ho 發表於 24-9-2011 10:29 AM
THX ping 兄支持~~~~:handshake:
其實佢俾返紫眼我已經好開心。