Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.82~~~受詛咒的騎士~~~Kaixa

真的帥呆了
卡里斯 發表於 18-9-2011 09:51 PM
THX 卡里斯兄支持~~~~:77:
我想問其實最右下個粒黑色咩parts來的?
歪不正 發表於 18-9-2011 10:02 PM
嗰粒係將把劍轉番做鎗 GE Parts~~~抆走支黃色劍再塞番粒 parts 入個竉度~~~:66:
我猜紫眼头迟下会跟限定。笨大一贯的策略。
支持some大靚相:71::71:
其實隻Kaixa真係幾底玩配件夠多!  Some大大的報告很精彩和詳細!:71: 紫眼要PS來補完了!:help:  

Kaixa都有改進
咁Delta就唔擔心了~~~:73:
不過主菜都係Orga同Psyga~~~:D
不過同期一齊買嘅亞馬遜
發覺佢指頭有油銀油
但Faiz系列竟然咁偷雞~~~:42:
9-1-3 henshin:$
support bro.some
so many weapon,but i don't like the shoulder,
look so small:oh:
Support! 如過有Faiz 新頭可能會比佢毒到 :^
我猜紫眼头迟下会跟限定。笨大一贯的策略。
ToysHunter99 發表於 18/9/2011 22:12

No one knows..... 笨呆又唔係未做過...... :ar:
話說我唔係咁中意草加既性格...

講返隻shf
除左對眼外都冇咩好吐嘈
等價錢回落先入:78:
今次some大既分享比之前更加詳盡,一定要卜爆:$
講返隻kaixa,今次比例算是為faiz系列挽回了一些面子,但”缺陷”還是很明顯呢:(
話說我唔係咁中意草加既性格...

講返隻shf
除左對眼外都冇咩好吐嘈
等價錢回落先入
攝影_基 發表於 18-9-2011 10:21 PM

我反而好鍾意草加,為自己而戰鬥
kaixa:71:
支持some大詳細解說:handshake:
等亞洲版...........
怪物et 發表於 18-9-2011 09:51 PM
亞洲霉盒版最好可免則免~~~硬係好似差啲唔知咩咁~~~~:55:
913~~~~~~
小武 發表於 18-9-2011 09:57 PM
真係好好玩~~~~~:43:
睇到913個正常 boxart, 發現今次亞遜個 boxart 真係好怪
garykctse 發表於 18-9-2011 09:57 PM
都唔係GE~~~~亞瑪遜 boxart 都OK呀~~~~:)
其實覺得 SHF 好多個頭都偏細, 拉打固之然, 逢戰隊果幾隻都係咁, 不過問題唔算太大, 但係拉打頭嘅設計 ...
garykctse 發表於 18-9-2011 10:03 PM
為咗要美型~~~~收細頭配合素體係啱GE~~~不過555就收得唔好睇~~~:68:A 哥就收得唔錯~~~:73: