Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.82~~~受詛咒的騎士~~~Kaixa

都唔係GE~~~~亞瑪遜 boxart 都OK呀~~~~
Somebody_Ex 發表於 18/9/2011 22:54

冇顏色嘅實拍 or SHF 模型上面加上左 outline 線條...... :44:
看完之後,我也要去買一個回家玩
lp9117788s 發表於 18-9-2011 10:03 PM
真的不錯~~~~只要小心揀就會揀到好貨啦~~~:77:
其實我覺得呢個比例算係shf中比較好...畢竟好多都好瘦...而且kaixa既皮套大叔係有肚臍架
jazz4004 發表於 18-9-2011 10:09 PM
同意~~~~肥少少唔怕~~~~身型適中就得啦~~~~:73:
カッコイイ!!!
いいですね!Support!
支持some大:71:
kaixa 一定要入手...
我猜紫眼头迟下会跟限定。笨大一贯的策略。
ToysHunter99 發表於 18-9-2011 10:12 PM
其實藍紫眼都係混色工序問題~~~無咩所謂GE~~~:DD
支持some大靚相
calvines1995 發表於 18-9-2011 10:13 PM
THX calvines兄支持~~~~~:handshake:
好強的介紹 post
特別係最尾加埋個電單車客串...正~
丫點解佢盒面又紫色但又要出藍眼呢
丫笨大
丫點解呢下
kaixa.....果然是受詛咒的騎士:56:
回復 38# LCHANGETHEWORLD

你都係明天快D去買過隻啦
入得好............:$
support~~:71:

好想shf出555 d車呀:63:
冇顏色嘅實拍 or SHF 模型上面加上左 outline 線條......
garykctse 發表於 18-9-2011 10:57 PM

無錯... 近距影玩具實物 ( 你知啦近 ZOOM 之後件玩具 DETAIL 度高到你呢~~~ )
+ 低級 PHOTOSHOP EFFECT

我真係頂佢唔順 !
原本 SHF 影實物皮套型仔好多啦.....
有緣先入
some大似乎好滿意今次既Kaixa
除左係藍眼之外!

多手改了張圖..............
不喜我就刪吧
:64:
http://www.imageupload.org/?d=E9625B941

真係頂佢唔順 !
原本 SHF 影實物皮套型仔好多啦.....                           
玩具 發表於 19-9-2011 01:10

x2! 隻卡紙隻料仲cheap o左好多, 而家好薄. Dark Kiva / Emperor o個時都開始偷工減料

隻cheap cheap Photoshop效果係D TAMASHII NATION 限定玩下就OK, 而家殺到黎普通貨都係咁