Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SS星戰Clone Commander

新手~好想入Cody 但係入左 Bly 同 黃Clone Commander, 而家無銀 :70:
VIP價訂左啦。

香港算幸福,SS官網連運費要千四至千五。
catcat 發表於 18-9-2011 03:35 PM

不過真係貴咗,之前HT 訂Sideshow 版M記ROTJ 果隻都係1050
加個著燈座又昇價了,:69:
咁都係隻Gree 啦,迷彩又有頭880 VIP 價:p
不過真係貴咗,之前HT 訂Sideshow 版M記ROTJ 果隻都係1050
加個著燈座又昇價了,
咁都係隻 ...
Oldcat 發表於 18-9-2011 04:11 PM

Return to Jedi Ver. 嘅Boba真係1050咁平....?? 點解我當初喺超人訂貴咁多....??:53:
定係Jango先係1050.......??:69:
Return to Jedi Ver. 嘅Boba真係1050咁平....?? 點解我當初喺超人訂貴咁多....??
定係 ...
toms110 發表於 18-9-2011 04:16 PM

HT 係VIP 價,焦人係日版噃:58:
HT 係VIP 價,焦人係日版噃
Oldcat 發表於 18-9-2011 04:19 PM

噢.....
只怪當初無留意HT訂M記嘢都可以用VIP (唔通係M x SS..??)......
Anyway, thanks 師兄:64:
噢.....
只怪當初無留意HT訂M記嘢都可以用VIP (唔通係M x SS..??)......
Anyway, thanks 師兄:64 ...
toms110 發表於 18-9-2011 04:29 PM

HT 訂隻c3po,r2d2 都係平d 嘅,
不過見有師兄係都要訂日版,問佢有乜分別又無回復:?
唔知係未有唔同:(
噢.....
Anyway, thanks 師兄:64 ...
toms110 發表於 18-9-2011 04:29 PM

c兄最近是否有去過HT?宜家果度Clone兵重有邊隻有現貨?
想問問,SS有無出過偵測兵??個人覺得造型唔錯,尤其系個頭盔。
回復  catcat

SS 呢隻舊化幾好, 活動能力一般   
M記個隻無舊化同細隻d, 但M記素體通常會自動分解, 售 ...
chankb 發表於 18-9-2011 02:56 PM

撇開scale同人做皮問題,
其實小弟比較喜歡M記美型SW多小小:unhappy:
c兄最近是否有去過HT?宜家果度Clone兵重有邊隻有現貨?
rex020 發表於 18-9-2011 05:32 PM

現貨仲有Boil & Waxer, 同埋大大頭像果隻......
想問問,SS有無出過偵測兵??個人覺得造型唔錯,尤其系個頭盔。
rex020 發表於 18-9-2011 05:33 PM

You mean the scout trooper??
Sideshow said it is in progress, and will release speeder bike as well~
I am expecting it too~~~~
現貨仲有Boil & Waxer, 同埋大大頭像果隻......
toms110 發表於 18-9-2011 10:14 PM

系咪果套連埋個細路女果套??幾銀??無其它了??
rex020 發表於 18-9-2011 05:33 PM

Scout Trooper 12"未見過大廠出過, 呢隻兵一路都係我嘅最愛, 如果SS日後連埋佢喺"帝國反擊戰"架電單車一齊出, 小弟必入:74:
系咪果套連埋個細路女果套??幾銀??無其它了??
rex020 發表於 18-9-2011 10:50 PM

16魚多啲
眼見櫃入面係咁多, 無行埋去認真搵....
You mean the scout trooper??
Sideshow said it is in progress, and will release speeder bike as  ...
willywonka 發表於 18-9-2011 10:19 PM

I got the speeder set from Hasbro ...........  not very bad when sitting on the bike.  But of course it is a bit short when standing.