Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SS星戰Clone Commander

回復  toms110

所有Vader version都要收下!  This is an Order!
chankb 發表於 18-9-2011 02:51 AM

黑君落命令喇各位∼∼:he::he::he:
Becareful......you must.:he:

chankb 發表於 17-9-2011 03:19 PM

唔知各位師兄對呢款黑兵評價如何呢?

對呢款有d興趣。:35:

另外,近期出嘅Clone唔知邊幾款有頭雕跟嘅呢?

先謝過。:64:

對呢款有d興趣。

另外,近期出嘅Clone唔知邊幾款 ...
catcat 發表於 18-9-2011 01:26 PM

Cat 兄中埋呢個:@
呢隻我有舊化好正:71:
抵玩嘅boil and waxer
我就訂咗commander Bly

仲有 Commander Gree

相睇唔到,請上sideshowtoys官網欣賞
恭喜曬:77:
Ha...Ha.....睇黎好人中咗毒:he:
Cat 兄中埋呢個
呢隻我有舊化好正
抵玩嘅boil and waxer
我就訂咗commander Bly

...
Oldcat 發表於 18-9-2011 01:41 PM

好似樓上師兄咁講,中得12"屋企梗有一兩隻starwars既....

不過小弟玩開人物多,白兵,clone兵唔敢掂。
回復 93# catcat

SS 呢隻舊化幾好, 活動能力一般   
M記個隻無舊化同細隻d, 但M記素體通常會自動分解, 售價也比較SS貴.
好似樓上師兄咁講,中得12"屋企梗有一兩隻starwars既....

不過小弟玩開人物多,白兵,clone兵唔敢掂。
catcat 發表於 18-9-2011 02:20 PM

咁就應該要有代表任,咁就建議Boba Fett啦:71:
我諗Clone兵有排出,重有好多都未出,睇黎各位的路有排行啊∼∼:he::he:
咁就應該要有代表任,咁就建議Boba Fett啦
Oldcat 發表於 18-9-2011 03:02 PM

VIP價訂左啦。

香港算幸福,SS官網連運費要千四至千五。
回復  toms110

所有Vader version都要收下!  This is an Order!
chankb 發表於 18-9-2011 02:51 AM

Yes Sir:64:
睇黎系c兄你中毒多D喔∼∼
rex020 發表於 18-9-2011 11:09 AM

價錢吸引, 無法:79:
VIP價訂左啦。

香港算幸福,SS官網連運費要千四至千五。
catcat 發表於 18-9-2011 03:35 PM

香港唯一唔好處係代理入唔到Sideshow EX 嘅所有嘢:63:
回復  catcat

SS 呢隻舊化幾好, 活動能力一般   
M記個隻無舊化同細隻d, 但M記素體通常會自動分解, 售 ...
chankb 發表於 18-9-2011 02:56 PM

M記兵啲槍袋全部會自溶......:63:

對呢款有d興趣。

另外,近期出嘅Clone唔知邊幾款 ...
catcat 發表於 18-9-2011 01:26 PM

我覺得Commander Cody係最抵玩(一出果時只係$8xx), Order 66造型, 有黑帝投影, 仲有雙頭盔....
不過而家個價好似最平都要$11xx以上....