Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SS星戰Clone Commander

其實我最想買呢隻,不過宜家呢隻出面D價好似唔系甘靚.而且都好似唔系好見有得賣.其實呢類模型會唔會好似其它類型的模型甘會再版呢??

買la~~真係好靚呀~~ :35:
如果入左Cody就要入埋Boil & Waxer set架啦~~
都係入左Bly先~~ :75:
如果入左Cody就要入埋Boil & Waxer set架啦~~
都係入左Bly先~~
jotarohb 發表於 14-9-2011 11:00 PM

Boil & Waxer抵玩呀, 仲有細路女送添, 買啦買啦:p
師兄, 請問你隻Commander Bly水貨乜嘢價位呀? 我訂行貨仲未有得攞呀:63:
其實我最想買呢隻,不過宜家呢隻出面D價好似唔系甘靚.而且都好似唔系好見有得賣.其實呢類模型會唔會好似其它 ...
rex020 發表於 14-9-2011 06:14 PM

當初呢隻Cody一出即入唔駛9魚, 而家應該要11魚以上喇......
Boil & Waxer抵玩呀, 仲有細路女送添, 買啦買啦
師兄, 請問你隻Commander Bly水貨乜嘢價位呀?  ...
toms110 發表於 14-9-2011 11:05 PM

10魚有找(夠搭車)~~
其實我都訂左未有~~:35:
不過實在太正,買多隻冇防....:43:

不過買唔到其他野......:56:
10魚有找(夠搭車)~~
其實我都訂左未有~~
不過實在太正,買多隻冇防....

不過買唔到其他野 ...
jotarohb 發表於 14-9-2011 11:22 PM

我就見過賣"孖狗零", 覺貴所以無入......
未玩過SS STAR WARS 12", 但係比大大你毒到! :no:

自己做左D research, 原來低玩過M記/HT 咁多! :shiny:
呢隻我有綠色
bly就已入手.....因為問過到時同街貨都係差幾十
起碼而家入左手,唔使成日睇住佢幾時出,就要出去撲
有時又唔一定得閒,撲唔到又要買貴
買la~~真係好靚呀~~
jotarohb 發表於 14-9-2011 10:55 PM

c兄唔好再毒我喇,我驚我把持唔住啊!~~~:no::no::63::63:
當初呢隻Cody一出即入唔駛9魚, 而家應該要11魚以上喇......
toms110 發表於 14-9-2011 11:06 PM

:63::63::30::30:
未玩過SS STAR WARS 12", 但係比大大你毒到!

自己做左D research, 原來低玩過M記/HT 咁多!
insomniac 發表於 15-9-2011 01:08 AM

呢個系事實,不過宜家個價好似都慢慢甘升.無以前甘靚個價.
rex020 發表於 15-9-2011 10:47 AM

ss sw野一定要一出就入
如果唔係就會出事~~
我當年就係諗住遲d先入darth vader
點知就............而家個價完全係入唔落手~
回復 27# rex020

用原力!買齊佢!組成白兵戰隊
!
ss sw野一定要一出就入
如果唔係就會出事~~
我當年就係諗住遲d先入darth vader
點知就............而 ...
ernest1008 發表於 15-9-2011 10:59 AM

瀨曬喇!:79::79: