Toysdaily 玩具日報

[個人收藏] SS星戰Clone Commander

好多人在放毒!:66:危險!
等唔切行貨喇我, 今晚就去入多隻先
toms110 發表於 15-9-2011 05:48 PM

:75::75::75::75:
哈哈~~樓主小心了~~毒王出來了~~
jotarohb 發表於 15-9-2011 05:24 PM

:59::59::59::59:
我同師兄相反,一隊隊同色好正;反而jedi面相始終不太好(不過都入左五隻...  );
希望ss會再&#23 ...
jotarohb 發表於 15-9-2011 06:55 PM

其實我都幾中意成隊兵甘架!

回復 31# rex020

原力唔夠記得找佢...:45:

http://figuremaniac.blogspot.com/2011/08/force-yoda-sideshow-and-r2-d2-medicom.html
其實呢幾隻 TROOPER 係來自邊個STAR WARS 故事/電影? 想了解多D :77:
回復 51# insomniac

Clone Wars (TV) and Movie Ep 1,2,& 3.
回復  insomniac

Clone Wars (TV) and Movie Ep 1,2,& 3.
chankb 發表於 15-9-2011 23:16

Thanks, 係時侯入返set Blu-ray 重溫下 :73:
回復  insomniac

chankb 發表於 15-9-2011 11:16 PM

唔知點解好似卡通版的Clone Wars入面Clone兵的兵種多D。

回復 54# rex020

所以套TV叫 "CLONE WAR":61: , 係主要講 CLONE TROOPER, Num and Wax, Rex 等故事主要在TV內發生.

Movie 內的 Clone Trooper 只作大茄, 如 501st  and Cody, 只在殺入Jedi Temple 同執行 Order 66 殺 Jedi 時有點戲.

想系度請教一下個支架點用??
rex020 發表於 15-9-2011 03:17 PM

舊果款就夾腰
新果款就托住下身個 T 位~~~~
我同師兄相反,一隊隊同色好正;反而jedi面相始終不太好(不過都入左五隻...  );
希望ss會再&#23 ...
jotarohb 發表於 15-9-2011 06:55 PM

因為小弟錢唔多
so同款買一隻色以上覺得好唔化算(因為only唔同色)

jedi面相其實係好似的,only ss上色差,so你覺得唔好~~(jedi,最主要既角色我都有入)
舊果款就夾腰
新果款就托住下身個 T 位~~~~
ernest1008 發表於 16-9-2011 08:43 AM

唔該曬∼∼∼∼∼
回復  rex020

所以套TV叫 "CLONE WAR" , 係主要講 CLONE TROOPER, Num and Wax, Rex 等故事主要在 ...
chankb 發表於 16-9-2011 12:10 AM

不過TV果套講到Rex距地都好勁,完全唔似克隆兵。
回復 59# rex020

Rex 差不多係TV Clone War 出場最多的 Clone Trooper, 所以人氣也較高!

http://figuremaniac.blogspot.com/2011/01/sideshow-star-wars-captain-rex.html