Toysdaily 玩具日報

查看: 19821|回復: 124

[個人收藏] SS星戰Clone Commander

今日小弟終於入左人生第一隻12寸Clone兵,心情十分激動:79::79:,系公司玩左好耐先捨得放翻入個盒度。系度要多謝 “samuellam、 toms110、 有性格、 O暈、 M.C.T、 ckc882000、 patdhk、 anson@yeung、 jotarohb、 willywonka、 HORSEORPHNOCH甘多位C兄不厭其煩地講解,令我可以很清晰甘瞭解星戰Clone兵的資料:64::64:。盒面
後面
近照
傻仔
yeah

由於時間唔夠同埋第一次玩唔系好識擺post,等有時間再影過~~~~
同埋想請教下,我隻兵右腳的大髀甲拉唔上去,有無咩方法可以拉到同左邊一樣呢??
Welcome to the deepest 12" black hole
Btw if the thigh armor is too loose, try to put some cotton between the gap..
Welcome to the deepest 12" black hole
Btw if the thigh armor is too loose, try to put some cotton  ...
willywonka 發表於 13-9-2011 12:56 PM

thank you c兄∼∼
同埋想請教下,我隻兵右腳的大髀甲拉唔上去,有無咩方法可以拉到同左邊一樣呢??
rex020 發表於 12-9-2011 11:39 PM

加海綿~~
歡迎加入共和帝國~~:61:
大大! 隻大髀甲拉唔上去, 係因為有塊萬用貼喺大髀甲後面黐住件衫.  你可以嘗試用牙籤之類物件伸入去甲後面推開塊萬用貼再作調整.:43:
入得依隻,冇奶油唔入埋隻Commander Bly!事關超正架!價錢又差不多..諗諗

http://www.toysdaily.com/discuz/ ... 6&highlight=bly
入得依隻,冇奶油唔入埋隻Commander Bly!事關超正架!價錢又差不多..諗諗
wiswis 發表於 14-9-2011 02:01 PM

Td嘅師兄真係落毒唔使本。好!
加海綿~~
歡迎加入共和帝國~~
jotarohb 發表於 14-9-2011 09:29 AM

:35::35::35::35:
大大! 隻大髀甲拉唔上去, 係因為有塊萬用貼喺大髀甲後面黐住件衫.  你可以嘗試用牙籤之類物件伸入去甲 ...
sunny62992004 發表於 14-9-2011 12:39 PM

ok,等我試下∼∼

呢隻我都諗緊入唔入:79::79::63::63:
Td嘅師兄真係落毒唔使本。好!
catcat 發表於 14-9-2011 02:07 PM

我就系比TD嘅c兄落毒毒害左:no::no:
另外我想請教下個支架點用?有無圖教下路??

雖然我都贊成要入, 但係價錢就唔係差唔多喇:DD
Clone Commander: 6魚多啲
Commander Bly: 9魚左右
雖然我都贊成要入, 但係價錢就唔係差唔多喇
Clone Commander: 6魚多啲
Commander Bly: 9魚左 ...
toms110 發表於 14-9-2011 05:35 PM

所以就系諗爆頭咯∼∼