Toysdaily 玩具日報

查看: 20969|回復: 126

頑仔開倉 有興趣既巴打留意...9/9 update list

關閉 [複製鏈接]

來源from fb

將於 9月10日及11日 進行一次開倉聯手打擊通脹!!!
暫定時間 ∼ 下午二時 至 晚上八時 ∼

開倉位址在葵涌大連排道附近,
(葵興地鐵站出)

正確地址將會在9月10日中午於FACEBOOK公佈。
(純粹怕有人好早黎排隊支持弄至警察 / 管理員到訪)

由於貨倉地區沒有冷氣,請自備降溫用品,
中暑會即時幫閣下打九九九求助。。。
及單位內廁所沒有門關係 , 請先去定附近公共廁所(不過好似整緊 ,要確認一下)
(如需怨天怨地的真係煩請各下唔好黎搗亂)

販賣形式將會跟頑童以前特賣日形式,
地方淺窄,每次 "4-8" 個人進內,每人15分鐘。
(唔夠人手,係咁架喇,唔會變的)

即係咁,一對人黎我地都唔想拆散人分先後入,不過有限住買既就一對人只當一個名額
仲有樣好緊要架 , 高貴大方嫌污糟 的千其咪黎工廠區的開倉活動

任何行李 / 手提袋 (自攜品啦)一律都需要放在準備好的位置內。
(不理是否名牌的都要放低,我地見識少唔識分邊D叫做名牌)

請自備購物袋,不會免費供應膠袋,
如需膠袋,一律收取 @ $5 一個(只會給合適的尺寸 兼 不設找續),

跟手我地會捐左佢的(捐去邊,未諗,唔好抽秤我)。
大概售賣什麼貨品會逐步係哩個網誌公佈。。。

(所以唔好係任何一間鋪頭問 , 睇實或者BOOKMARK哩個網誌啦!!!)

當日只收現金,請勿問廢話!!!

如果有任何變更以當日決定為準!!!

最後 如天氣惡劣 將會延期!!!
----------------------------------------------------------------------------------

暫定商品如下 -

*真係好想要又有心買 開倉前就黎我地度用現貨價買 唔好等啦!!

開倉價無興趣咁快講!!費事大家心掛掛!!又費事行家咁快要改哂價!!

日版 超合金魂 GX 60 宇宙大帝 (20盒左右) $15xx

update : 頑仔 & panda仔
龍珠景品 (一番景品龜仙人A獎 $200 )

(飛利太空船1.5ver $150 )
足球Sony貓 山口式景品 (1set2款)($150)
初音Sony貓 山口式景品 (1set2款)($150)
血熊山口式景品 (1set2款)($150)
拉打W大膠景品 ($80)
CROWS 22CM 系列
DX超合金 MACROSS 系列
SHF ROBOT魂 叮噹大雄SET (20SET) $440

**每人限買每款最多一個 , 一次最多十款

**星期日下午五時後不限買

No interested.......not my chance!!:45:
15XX的大帝...
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 13 字節系統限制: 15 到 10000 字節
有時間咪去囉:73:
無興趣對lee姦衰野...:45:
來源from fb

將於 9月10日及11日 進行一次開倉聯手打擊通脹!!!
暫定時間 ∼ 下午二時 至 晚上八時  ...
蝦您波凸 發表於 6-9-2011 09:36 PM

樓主注意,頑童係同熊貓一齊開倉架
樓主注意,頑童係同熊貓一齊開倉架
ckc882000 發表於 6-9-2011 11:24 PM

請問C兄... 熊貓即係邊間?_?
好似仲慘過排隊乞米咁款
OK丫, 講好晒規矩, 有時間會去.
請問C兄... 熊貓即係邊間?_?
凱獸王 發表於 7-9-2011 12:04 AM

熊貓在in's點

要排幾個鐘先入到,到唔知有沒有想買d野:45:
用現貨價買 唔好等啦!!

費事大家心掛掛!!:71::66:

update :熊貓列表>

神話初代一輝 (日版)  ($300)

神話暗黑一輝 (日版)  ($250)

神聖衣紫龍 (港版) 約50pcs  ($400)

神話死神 (港版,日版) ($400)

神聖衣星矢 (日版) 約40pcs  ($400)

神聖天蠍座 (港版,日版) 共約20pcs  ($220)

神聖天猛星 (日版)  ($300)

一擊剎蟲合金 (港版,日版)  共約20pcs  ($450)  

魂限定SIC NEW電王 約30pcs  ($350)

限定W頭像 1set5 15pcs

限定W頭像 1set3 15pcs

魂限定聖衣箱 P.3 15pcs

龍珠景品

One Piece 景品

Sony 貓 景品

小忌廉 景品

拉打 景品

Figma 約10多種 約300pcs  ($100)  ($150)  ($200) ($250)

頑童列表>

日版 超合金魂 GX 60 宇宙大帝 (20盒左右) $1500

SIC 59 (24盒左右) $380

SHF ROBOT魂 叮噹大雄SET (24SET) $440

TF 3 日版 吸塑系列 ($50起)

MEDICOM 12吋 FIGURE ($300起) SW , RIDER , CROWS 系列

ROBOT魂 ~ 稍後更新

SHF ~ 稍後更新

山口式 ~ 稍後更新

極魂 負電王 $100

好野..9月10月多開倉...之後又應該有瑞記:71:

唔知"印菲巴部隊"會唔會出動呢?

講真..熊仔都係列表..為何頑仔又會咁小氣架:34:
個人來說暫時沒有特別荀的野...
再等等..
葵涌? won't go.......