Toysdaily 玩具日報

頑仔開倉 有興趣既巴打留意...9/9 update list

關閉 [複製鏈接]
現在咁樣有iphone的人一早去晒徘徊咁d無iphone的人咪又係有排排隊遲公佈邊區d炒家都無咁易請一班人一 ...
yugi 發表於 7-9-2011 05:54 PM

你都岩既, 但我始終覺得冇一樣做法係面面俱圓卦~~?

如果用你個方法, 或者真係多左真正既玩家買到想要既野, 但排隊黨勝在人多本多, 一樣可以 5 個 5 個飛的士去排隊, 除此之外如果真係遲公佈, d 人真係遲左黎, 佢可能做成日就得半日生意架喇~~~咁開 2 日倉真係辛苦得黎又冇錢賺個 wo~~係咪?

大家係 mtr 起步, 如果你真係跑得快 d, 或者都可以買到想要既野既~~haha!
其實最想要都係$1500大帝... 不過諗諗下, 我比多百零蚊唔洗早起身唔洗排隊唔洗受氣, 又打消左去既念頭lu...
你都岩既, 但我始終覺得冇一樣做法係面面俱圓卦~~?

如果用你個方法, 或者真係多左真正既玩家買到想要 ...
kaiserfrog19 發表於 7-9-2011 06:01 PM

其實多口講句,開倉既主要係清貨...
出面真係有價有市既貨,真係得好少...
唔係次次開倉都有排隊黨既...
佢限住一個人買幾多野,你要請幾多個排隊黨先夠...
其實你有冇諗過衰記既批價已經好平...
7算幾...
小堅 發表於 7-9-2011 05:30 PM

查實我唔多覺貴,係師兄話貴姐
唔係次次開倉都有排隊黨既 ...
小堅 發表於 7-9-2011 06:12 PM

是旦啦!去羅倉果堆都好醒架啦!平得果D就執,唔得就唔買!
唔係次次開倉都有排隊黨既 ...
小堅 發表於 7-9-2011 06:12 PM

只要無"插隊"情況...用籌入ge又限量購,甘大家都係鬥早鬥人多..都有勝算機會...
串到pk, 好似"乞"佢賣平貨咁, 不過仍然有班忠實"乞丐"長期支持

乞丐們, 果日記得早d到, 唔係乞唔到平貨, ...
OST 發表於 7-9-2011 05:41 PM

有去佢個谷都知佢當d客係乞兒啦
佢心態係我平出面幾蚊雞
你班契弟仲唔向我磕頭討飯吃!?
好想知排到入佢之後仲會有咩野買...
又熱又要限額又迫人,家陣都係收客錢o架吓嗎,做咩要攪到自己要玩三項鐵人耐力賽咁?!
神聖天蠍座?????
有去佢個谷都知佢當d客係乞兒啦
佢心態係我平出面幾蚊雞
你班契弟仲唔向我磕頭討飯吃!?
layman 發表於 7-9-2011 11:23 PM

拿!你吾甘講吾得架,人地有成堆fans 架!
有人重係Facebook 插重乜係第二度轉貼開倉消息!
D 垃圾都要人買架,果班蕃薯咪又剩係買好野!
拿!你吾甘講吾得架,人地有成堆fans 架!
有人重係Facebook 插重乜係第二度轉貼開倉消息!
D  ...
ckc882000 發表於 8-9-2011 09:50 AM

我都見到,唔比人轉貼不如一開始叫人搞個圍內自己人特賣算:66:
乞衣都識搵個舒服d既地方嚟乞食la...做乞衣都要做個聰明d既乞衣..唔係搵埋唔夠睇醫生就煩囉:67:
我都見到,唔比人轉貼不如一開始叫人搞個圍內自己人特賣算
yugi 發表於 8-9-2011 09:52 AM

笑死,人地根本想走死貨!比好野都係引人來!大帝1500 啍!炒吾起咪羅出黎!門口賣2100 有q人買咩!又吾係獅王
段聲明咁串, 完全反映間舖o既心態, 沙塵白霍, 不可一世, 當d客係乞丐, 上樑不正下樑歪, d員工亦唔會愛惜d貨, 當d貨好似垃圾咁, 恃住一個"平"字, 諗住俾d咩貨班乞丐點都會要, 不過佢果少少discount只能買到班乞丐o既尊嚴, 我就寧願貴d都唔幫襯佢地, 尊嚴無價!!