Toysdaily 玩具日報

頑仔開倉 有興趣既巴打留意...9/9 update list

關閉 [複製鏈接]
i mean the warranty of hong goods
fatcheong 發表於 8-9-2011 03:24 PM
if your "HK version " toys have problem , U have recept , U can ask for shop n their help

I never hope want their "service" :78:
if your "HK version " toys have problem , U have recept , U can ask for shop n their help

I neve ...
S20081997 發表於 8-9-2011 09:12 PM

yes i agree with you
yes! 搞下笑下又一...Post:45:
食得鹹魚   抵得渴(買賣雙方)
有邊次邊個搞開倉  
吾係有一班死仕一早去排
買家為平貨    賣家為散貨
各有所需    大家都預左面對排隊問題
但尼次賣家這樣出文確實涼薄
這個價散貨(就算吾太好價都一樣)就一定預左尼d事發生
自己一句無人手....等    推去責任
如賣家怕麻煩    就以後吾好搞尼類活動
就算搞都吾好大大聲講

另TD以玩具大網自居  
但尼個POST吾知算吾算犯版規(點名買行廣告,重有齊價錢)
都無人處理
會吾會有份幫人作嫁衣
果2日要返工 可以慳返:45:
慳果一百幾十換黎一肚氣我寧願食左佢好過 :)
除左大帝外無野吸引
以下是頑仔在FB的內容

"頑童一向搞特賣 , 都會有支持本店的客人希望更多人知道我地搞特賣 ,
及每次亦會於各 forum 都會有唱淡的網友 , 言論自由有正有反是好的 ,
但不知為何部分唱淡的網友 , 最後會現身購買"垃圾"商品 ,
可能越少人越買得多"垃圾"吧

及 多謝FWD的客人們 , 但係希望下次FWD全文 , 更傳神~^^"

唔知算不算是反擊呢???
以下是頑仔在FB的內容

"頑童一向搞特賣 , 都會有支持本店的客人希望更多人知道我地搞特賣 ,
及每次亦會 ...
wong2516 發表於 9-9-2011 11:20 AM

其實佢點知唱佢個班,就係黎買野個班呢???
上去買野要出示TD ID???
佢又攪錯左..唔係講玩具係垃圾,..而係係fb出文果位本身先係垃圾,不論係言論,行為,心態..:72:
回復 116# 小堅

forum唔止TD架~^^
其實店主冇必要去出post 或Facebook 去回應!
應繼續自己的風格,反正呢個世界正反都一定有人支持!
公道自在人心!與其浪費時間去睇去回應,果d 你認為對你不合理指責,不如做好自己的事!
論壇係咁,講野無需負責任!
老老實實!我遠d去衰記都唔去佢到!
費事比人白眼寸!
我覺得188既曳仔幾ok,sale幾好人喎
唔知確實地點邊度呢 ,...會唔會臨時轉另一區呢,  好刺激呀....好似去交贖款咁...