Toysdaily 玩具日報

頑仔開倉 有興趣既巴打留意...9/9 update list

關閉 [複製鏈接]
放假順便去去~~~~~
回復 62# 小堅

我覺得佢咁講相當刻薄,講真你平賣都係想要錢同清貨姐...大家各有需求..而家好似講到自己好似開倉派米咁.懶唔志在..如果開得咁唔願意..咪唔好開囉,你低價放門市一樣大把人幫你買!!永遠開倉係想引d客去買埋死貨(瑞記開倉都有配套,幫人分流同儲物,門口有人派袋)..頑仔就我係攪開倉,但你就最好咪嚟....:67:
人地自己日本運翻黎都仲平過代理
yugi 發表於 7-9-2011 12:47 PM

不過唔好唔記得頑仔個老細既屋企人開運輸公司,淨係呢度一年都慳唔少運費,
呢個係佢地獨有優勢,連熊貓都要搵佢地運貨,如果換轉其他舖拎日版,連埋運費,
就唔一定有咁平,大家好似忽略左呢個point,
當然瑞記批價太高係一個問題,但香港得佢一間做行,拎水既仲死,跟匯率計,仲貴,
更加冇得做

最搞笑係,個老細話有個客話佢間舖仔賺佢$10都係太多,咁你想幾錢買呢阿先生?
當然個客唔知批價,都係老闆話都係賺你$10喳
回復  小堅

我覺得佢咁講相當刻薄,講真你平賣都係想要錢同清貨姐...大家各有需求..而家好似講到自 ...
老文 發表於 7-9-2011 04:41 PM

可能佢想源用係自己鋪頭賣野既手法黎開倉掛...
例如:自備購物袋呢D...
我又冇艾瘋,所以唔會去,雖然有D個價好吸引,不過要買既一早已經買左...
最驚你羅住把大帝的劍走向差佬度時!差佬向你開鎗姐!
ckc882000 發表於 7-9-2011 04:20 PM

重係6連發tim:69::69:
不過唔好唔記得頑仔個老細既屋企人開運輸公司,淨係呢度一年都慳唔少運費,
呢個係佢地獨有優勢,連熊貓 ...
超級玩具迷 發表於 7-9-2011 04:44 PM

所以無乜地方返得平過佢!瑞記先咁pk
重係6連發tim
spawn+worst 發表於 7-9-2011 05:05 PM

咁就今次玩完鳥
所以無乜地方返得平過佢!瑞記先咁pk
ckc882000 發表於 7-9-2011 05:16 PM

其實你有冇諗過衰記既批價已經好平...
7算幾...

其實頑仔就算做 d 咩都梗會有人唔滿意~~:(

開倉等自己有多 d cash flow, 順便少少地益下街坊賣下廣告, 又會有人話 d 野唔夠平唔夠多荀野~~~
遲公佈地點, 嘗試杜絕排隊黨又會有人話唔理 d 冇 i-phone 既人既感受~~~
環保 d 要你自備袋又會有人話服務唔好~~~~
公佈文串串地當係搞笑下又會有人好認真咁話佢扮哂野當買家乞平貨~~~

公道 d 講句, 人地都係商業, 都係搵食, 全部蝕讓然後送埋去你屋企, 再教埋你玩好唔好?

main point 係開倉個日又係大把人死死地去~~
串到pk, 好似"乞"佢賣平貨咁, 不過仍然有班忠實"乞丐"長期支持

乞丐們, 果日記得早d到, 唔係乞唔到平貨, 呀, 仲有記住, 人地講到明, 要自備乞丐兜, 記得帶個最大o既去喇
其實頑仔就算做 d 咩都梗會有人唔滿意~~

開倉等自己有多 d cash flow, 順便少少地益下街坊賣下廣告, 又 ...
kaiserfrog19 發表於 7-9-2011 05:40 PM

有心杜絕排隊黨遲公佈地點那就連邊區都唔好講啦:67:
有心杜絕排隊黨遲公佈地點那就連邊區都唔好講啦
yugi 發表於 7-9-2011 05:45 PM

我都有咁諗過,

但諗真 d , 佢開 2-8, 得星期六日, 如果佢真係完全唔講, 等星期六先開估, 有 d 住得遠 d 又冇 i phone 既人, 可能真係要成 2 個幾鐘先去到現場, 咁如果又排多 2-3 個鐘, 到時都就黎收檔啦~~
宜家出面大帝個價都仲係好硬, 1500 應該好多人搶wor
其實頑仔就算做 d 咩都梗會有人唔滿意~~

開倉等自己有多 d cash flow, 順便少少地益下街坊賣下廣告, 又 ...
kaiserfrog19 發表於 7-9-2011 05:40 PM

Agree especial the last one whahahahah~
我都有咁諗過,

但諗真 d , 佢開 2-8, 得星期六日, 如果佢真係完全唔講, 等星期六先開估, 有 d 住得 ...
kaiserfrog19 發表於 7-9-2011 05:51 PM

現在咁樣有iphone的人一早去晒徘徊咁d無iphone的人咪又係有排排隊:67:遲公佈邊區d炒家都無咁易請一班人一齊出現:44: