Toysdaily 玩具日報

查看: 13407|回復: 41

[詢問] 皆旺一問"....!

皆旺地庫一入去間B1舖賣既野是否信得過.....
因小第係個到見到想賣既野"但係聽聞皆旺黑店仲多,,,所以想請各位師兄指點~
回復 1# akitsan1

皆旺不用一問 (尤其地庫), 要買既, 就自求多福!! (我係過來人):45:
地庫一入門口賣pvc個間:?
我一向皆旺買野都多過其他場~
當然有三幾間 "出左名", 但係我自己覺得冇理由一竹竿打一船人~
小弟幫襯過而又冇出過任何事既包括
1. 地庫一出直望左邊既大櫥窗
2. 地庫死角 One Piece 專店
3. 地庫星戰 Mandy 店
4. 地庫左轉大量 Bearbrick/ Cubrick 櫥窗店
5. 一樓伯伯美玩店
6. 一樓跑跑美玩店
7. 三樓電梯對正 (龍珠大旦, 美玩, One Piece都有)
皆旺地庫一入去間B1舖賣既野是否信得過.....
因小第係個到見到想賣既野"但係聽聞皆旺黑店仲多,,,所以想請各 ...
akitsan1 發表於 4-9-2011 02:35 PM

大大, 地庫真係要睇邊間囉~~~~~
我唔會去..............
大大, 地庫真係要睇邊間囉~~~~~
半田健人_555 發表於 4-9-2011 07:04 PM

認同! 不要一竹竿打一船人...真係睇好多人都係咁...(不會當我係打手掛:p )

其實"何b"都ok o既都叫做皆x o既開荒牛..... 地下左面格仔店都ok既..
地下轉右果間就免喇
認同! 不要一竹竿打一船人...真係睇好多人都係咁...(不會當我係打手掛 )

其實"何b"都ok o既都叫做 ...
mankind 發表於 4-9-2011 07:17 PM

4眼哥哥店仲會有人去咩a_a:x
甘out point又如何?
認同! 不要一竹竿打一船人...真係睇好多人都係咁...(不會當我係打手掛 )

我都係咁話!不要一竹竿打一船人!但雞旺二樓有賣拉打老反的四眼哥哥我呢一世都唔會幫襯!因太吋!上次羅個盒睇下想打我!
信我頂樓商場 5    月  呢一世都唔會同佢訂野!日版大帝到貨加一百!
雞旺的價其實有時真係好平,一來多店,二來鬥價!EX我見過6魚找1,你可能話貴,但之後無曬,得番6魚以上!one piece 頭 2 見過熊仔賣$15 !
唔同信我兩店獨大!一係去笑萬地下一!果問野都幾平,不過好快sold out !
甘out point又如何?
anson@yeung 發表於 4-9-2011 11:01 PM

其實D價比信我低小小!正常新野如果信我sold out ,可以去    out point睇下!但新野姐!其實都睇你買乜姐!新野就無乜所謂!舊野真係睇你彩數!
如果咁講~好似我呢D懶人都係少D去皆X~
因為都係唔係好記得邊D係好邊D係唔好~
亦都唔識分別~

一半同意大大所言, 格仔店唔係唔好, 不過個四眼仔都幾寸, 有幾次明明開晒燈執好晒貨, 見成村人想入去睇嘢都仲楝喺門口打機唔俾人入!
4眼哥哥店仲會有人去咩a_a
gandamyear 發表於 4-9-2011 08:51 PM

四眼仔最近同佢對面嗰個"炒王"成為咗"地庫孖寶"添!!!

雞旺真係好少係果度買野:cool: