Toysdaily 玩具日報

查看: 3524|回復: 16

[玩具報告] 映司!! 變身!!!

個人覺得OOO套劇都幾好睇同完整, D COMBO 需然屈機, 但個別型態如獅子, 鷹同恐龍都幾好, 五隻GREED都唔錯, 最正當然係ANKH, 無論人間体, GREED型同隻手都好好, 我覺得ANKH定位有D COOL版桃太郎FEEL, ANYWAY, 同W及DEN-O一樣, 小弟係中晒OOO毒, 所以都係乖乖俾錢, (不過同玩具店老板講起買第一代MEDICOM RIDER 時都不過500大元, 都有D心傷....)

隻映司其實係似嘅, 不過又係上色問題, 少左D層次, 隻LATORARTAR COMBO就真係差D, 我個隻算OK, 係心口的紋有D出界, 但話晒都PREIMUM CLUB 呀.....

點都好, 身為RIDER FAN, 都係要POST D 相支持下:

"映司!!"

"變身!!"

"Tatoba! Tatoba! Tatoba!"

"LATORARTAR!!"

"Scanning Charge!!"
wo~~~~~~~~~~~~ 大大好有米~!
有ANKH手真係好玩好多:DD
shf果隻又係好正
買完 映司 & 黃襟寶 都........唔駛開飯! :44:
回復 4# 迴轉宙斯

月底應該仲有FAIZ 電單車, JOKER 同KABUTO2.0 呀.....
回復 1# samurai

非常認同大大所講,定位上係似桃太郎,大大幾錢入手?
OOO如果一路出,條路唔俾W弱:no:
回復  迴轉宙斯

月底應該仲有FAIZ 電單車, JOKER 同KABUTO2.0 呀.....
samurai 發表於 3-9-2011 21:02

仲有應募 PUNCH HOPPER & 嗚海大叔......:70:
回復 7# 迴轉宙斯

9月真係好大鑊
回復 7# 迴轉宙斯

DAMN!! 都唔記得仲有鳴海...呢隻都幾期待....
回復  迴轉宙斯

9月真係好大鑊
jay_c 發表於 3-9-2011 21:09

係好 L 大鑊,  我除左無訂大叔之外......全都有單要找...:31:
順帶一提.....preimum club 限定下一隻係 Kabuto 的 Sasword....:die:
回復 10# 迴轉宙斯

我冇訂,等現貨,除咗地獄兄弟,其他都要入,可能要放棄大叔喇.....
回復 6# jay_c

兩隻金牛...
OOO如果全部COMBO同GREED出齊都真係大WOK...但我又好想佢出, 最想出鷹COMBO同5隻GREED...
回復 11# 迴轉宙斯

PREMIUM CLUB咁攪法真係賣身都唔掂...
回復 13# samurai

2隻都係2牛?我都想有鳥系
唉,今個月除咗kabuto,隻隻都係應募........