Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011 戰隊 海賊戰隊 豪快者 開心討論區 (2月19日最後一話)

50回登場....

山崎由佳 (魔法紅女友)『魔法戦隊マジレンジャー』

全部戰隊都有人回歸,正!!!!!
仮面ライダー×スーパー戦隊 スーパーヒーロー大戦 TVCM

http://www.youtube.com/watch?v=e ... ure=player_embedded
Dear all,

50話預告

電擊戰隊的巨大力量「ゴーカイパワーバズーカ(豪快威力大炮/Gokai Power Bazooka)」
來源為原作五人的裝備.威力大炮(Power Bazooka/パワーバズーカ)

光戰隊的巨大力量「ゴーカイオーラギャラクシー(豪快奧拉銀河/Gokai Orla Galaxy)」
來源為原作二號機械人.銀河機械人(Galaxy Robo/ギャラクシーロボ)的必殺技.鐵拳奧拉銀河(鉄拳オーラギャラクシー)
本帖已近尾聲了
有點捨不得
不過2月26日 特命登場
有點寄望吧

EP 48~~  波士高 竟然很公式的去了領便
可憐小猴子 最後要來一個壯烈~~
市道  小池  ~~ 還有兩集
我要說 海賊戰隊 是小數的我全套追看的特撮
(AGE我已ALL DEL了  理由 浪費空間)
本帖已近尾聲了
有點捨不得
不過2月26日 特命登場
有點寄望吧

EP 48~~  波士高 竟然很公式的去了領便 ...
白狼 發表於 7-2-2012 10:06 AM

真係好唔捨得呀, 見唔到真央同唯2位, 同埋套劇都真係唔錯, 都幾like 巴思科嫁, 其他男角都唔差, 豪快銀就唔係太like, 變左身ok, 人類時唔知係咪個人物設定比較差, 真係唔討人喜歡, 希望之後特命會有好既劇情, 可以再令我買佢既玩具啦!!!!!
回歸戰士全員 (Until Ch 50)

lovelove76 發表於 7-2-2012 11:34 PM

卒之所有戰隊都有人回鍋喇, 感動!!
海賊戰隊 就快完 真係好唔捨得:$
我自問已經好耐冇睇過戰隊.... 係細個睇恐龍五星 之後都冇乜點追過其他
海賊女又得, 男既有cool有搞笑有討人厭
又有誠意搵返咁多歷年來既前輩
海賊亦令我買左唔少海賊玩具, 先係儲鎖匙... 再到SHF
黎緊我會keep住儲鎖匙落去
海賊戰隊 真係 非常值得紀念既一套戰隊作:71:

公主 :$
回復 534# 我乜都冇曬

十分同意ching既見解呀, 我都係買晒shf, 鎖匙就無買, dx就差唔多買晒.
我今次就買齊所有食玩啦^^

我今次就買齊所有食玩啦^^
jaffehung 發表於 8-2-2012 12:13 PM

ching油得好靚呀!!!!!我真係唔識呀!!!!support ar!!!!!!!
lovelove76 發表於 7-2-2012 11:34 PM

我想問下特搜SPD的狗狗司令不算嗎??
只限真人素顏演出