Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011 戰隊 海賊戰隊 豪快者 開心討論區 (2月19日最後一話)

WAH~~
下一集博士發威啦~~
傳說之勇者!!~~

不過其他豪快者去左邊呀?>.<
小池唯~~~唔好死呀~>.
jaffehung 發表於 12-12-2011 12:57 PM

期待博士發威!!

超正(:34:
我今日行街見架炎神F-1(DX)有得買啦,
不過要成$88X,
我真係好唔明, 點架DX要攪到咁貴呢?
不過要成$88X,
jaffehung 發表於 12-12-2011 10:39 PM

咪係, 我都想買呀, 仲有豪獸神呀, 我係出面睇最平都要%$), 加埋架炎神車成千幾蚊, 叫人點買呀, 但我又幾like完全豪快王既造型, 真係呀...................................
不過要成$88X,
jaffehung 發表於 12-12-2011 10:39 PM

有電動發聲掛:80:
&#12470;&#12531;&#12462;&#12515;&#12483;&#12463;&#12392;宇宙警察&#12364;作&#12426;上&#12370;&#12383;最強&#12398;&#25126;士&#12539;&#12462;&#12515;&#12496;&#12531;&#12502;&#12540;&#12488;&#12524;&#12464;現&#12427;!
『海賊&#25126;隊&#12468;&#12540;&#12459;&#12452;&#12472;&#12515;&#12540;VS宇宙刑事&#12462;&#12515;&#12496;&#12531;』

卡邦大叔好老呢........
卡邦大叔好老呢........
rayng0812 發表於 14-12-2011 11:47 AM

可唔可能比條KEY佢變返做電子藍呢?^^

海&#36156;&#25112;&#38431;豪快者42

http://www.tudou.com/programs/view/j5TkfMwrUGA/
回復 384# 冬暖夏涼小恐龍

終於出la?! 土豆始終快D 呢....
等待期間只有追番侍戰隊, 正:71:

最強之男的真面目

海賊的豪快必殺技

原來,大裝有玩過&#21874;咁既野架?!~
http://www.youtube.com/watch?v=NfcHrARxVK8&feature=related
睇完42, 明顯博士只係吹水, 睇黎下集真係發威呢....
黑獅里央比佢搞到咁雞....真係........:30:
最強之男的真面目

海賊的豪快必殺技
jaffehung 發表於 15-12-2011 09:40 AM

死圖................