Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011 戰隊 海賊戰隊 豪快者 開心討論區 (2月19日最後一話)

所以有 d 冇咁出名(例如未來)或者係好早期嘅戰隊,要追脈絡就幾辛苦啦 :70:
所以有 d 冇咁出名(例如未來)或者係好早期嘅戰隊,要追脈絡就幾辛苦啦
garykctse 發表於 5-12-2011 07:41 PM

寫果個都痛苦…
41 集咁快就出左呢.....
以上係「未來戰隊時連者」嘅內容, (4個從來自30世紀「時間保護局」嘅 Time Ranger 隊員, 同 ...
garykctse 發表於 2-12-2011 01:41 PM

Copying US drama Time Trax.http://en.wikipedia.org/wiki/Time_Trax
Copying US drama Time Trax.
Panzer 發表於 6/12/2011 11:59

內容睇黎好似, 但係真係唔知道當時日本人知唔知有套咁嘅野 :80:
睇完41.....有無咁廢啊所謂既親衛隊, 仲以為可以頂後面D 集數, 咁快KO一件....
下集到博士威番集
睇完41.....有無咁廢啊所謂既親衛隊, 仲以為可以頂後面D 集數, 咁快KO一件....
下集到博士威番集
rayng0812 發表於 6-12-2011 01:24 PM

博士先好笑, 宇宙最強之男^^
博士先好笑, 宇宙最強之男^^
jaffehung 發表於 7-12-2011 09:05 AM

博士真係好正,佢帶起左成隊o既氣氛
回復 353# mason2406

每次變身後我都係及住博士有咩新搞作.....
下集到博士威番集
rayng0812 發表於 6-12-2011 01:24 PM

佢個弱點比人打中跟住咪.............有個弱點講下總好過好係靠熱血ko吧:(
:66:博士先好笑, 宇宙最強之男^^
宇宙最強之男, 唔係指對方果個將軍嗎?
內容睇黎好似, 但係真係唔知道當時日本人知唔知有套咁嘅野
garykctse 發表於 6-12-2011 12:39 PM

Must knew, because they loved to watch US drama with Japanese voice over.
無論打鬥,變身再到必殺都好多趣事!!!
今集公主既往事好正~~:handshake:
期待下集博士既故事:DD