Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.78~~~儍瓜英雄~~~Ryuki

some大,我很久沒出聲了.
ryuki大約咩價位才算是合理價?:58:
thanks!

:shiny:正~ 個人認為龍騎SHF及FIGMA都比MEDICOM 12"好, 攪到我都心思思想執番隻:no:, 期待SHF出劍, KIVA, 響鬼及電王.........
:71: ......精彩的報告!老友!我支持你!
some大,我很久沒出聲了.
ryuki大約咩價位才算是合理價?
thanks!
wingo1989 發表於 7-9-2011 02:26 AM
呢度主區唔適合講價錢~~~PM 講呀~~~:DD
正~ 個人認為龍騎SHF及FIGMA都比MEDICOM 12"好, 攪到我都心思思想執番隻, 期待SHF出劍, KIVA, 響 ...
ZIN 發表於 7-9-2011 02:30 AM
SHF 好玩好扭~~~拉打玩具我覺得佢係最好玩~~~我由12" 跳番出黎就係呢個原因~~~:)龍騎真係一隻重頭作~~~價啱就唔好放過呀~~~:$
......精彩的報告!老友!我支持你!
323 發表於 7-9-2011 02:34 AM
THX 323 兄支持~~~~好耐無出現啦~~~:handshake:
買左,未開。
仲係度考慮緊放係邊,因為條龍實在太型了!
龍騎真係好正,唔知13隻加埋劇場被個2隻會唔會出埋呢...........................................