Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.78~~~儍瓜英雄~~~Ryuki

永遠支持Some大既高質素玩評:77:
頭像被屏蔽
一次失踪人口的調查中~~~ 一位實習記者偶然拾到一個奇怪的卡盒~~~隨即捲入一件不可思議的怪異事件 ...
Somebody_Ex 發表於 31-8-2011 10:24 AM

some大,你有無睇說明書??說明書話'召換器個柄'係套入關節位....
十卜Some大,今次既分享實在係十分次詳盡,一百分:71:
不過我對於跟住黎緊既契約獸有而下看法: 就係會唔會唔出呢?:44:
琛哥既post真係正!:71:
some大解說得好詳盡
龍騎呢個賣力之作真係無話可說
p.s.some大起既標題很有趣:DD
SOME大終於出POST:xSUPPORT:71:
未入到SHF龍騎,唯有用R&M龍騎支持返some大靚相
龍騎的確係好正的shf...我唔知仲可以忍到幾時:no:
其實這隻龍騎可以話係賣大包咁送咁多嘢俾玩家....(等你入坑:x)
就算4魚找隻雞既價我覺得係接受到的.....係心理關口覺得俾d炒商咁炒發....唉:*
Support some大!!!
D銀色位都幾難簡, 到時人偶ok但條龍唔ok都幾煩, 不過煩極都不及個價, 如果唔係我已帶他回家了~
我都忍唔住買左!!我都覺得覺得抵食夾大件,如果唔比人炒嘅話......
頭像被屏蔽
只對夜騎跟鳳凰有d few
對龍騎那雙腫泡眼造型就:55:
講到口臭都要講 , 為左無咁臭 , 簡短 d 講 :
新素體超有水準 !
小弟貴價入手, 不過這套 SHF 8 月份重頭作確實沒有不入之理, 主角拉打小弟一定會入, 但往後的騎士則會看過價錢再決定是否入手, 看過魂 Fes 後, 小弟都打算入埋王蛇, 因為 SHF 王蛇上色真係幾靚。
比深大又搞到想買.....但好x貴...等再販先~唔過350先諗下~鐵兵同召喚獸買硬:73:
Support !!!  some大又出post喇~~
呢款RYUKI 配件多 又有契約獸 真係笨大難得的誠意之作!
可惜炒價令到佢 ...
Punlish_77797 發表於 31-8-2011 10:58 AM
THX Punlish 兄支持~~~近來遲出咗帖畀各位朋友追殺~~~:( 本來係一件抵食夾大件GE好貨~~~但奈何巿場唔"十卜"~~~~:oh:
我係 日本網 分別找到
R&M FIGMA 裝著 既 比較 ... 同埋 FIGMA 同 SHF 既 比較 ...

R&M FIGMA 裝著
...
Vince 發表於 31-8-2011 10:59 AM
THX Vince 兄提供圖片資料對照~~~:)