Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.78~~~儍瓜英雄~~~Ryuki

可惜QC好差..我連中佢同黄A哥....有些心淡...:56:
比深大又搞到想買.....但好x貴...等再販先~唔過350先諗下~鐵兵同召喚獸買硬
jazz4004 發表於 31-8-2011 04:50 PM
呢隻真係正嘢呀 jazz 兄~~~價啱就唔好諗咁多~~~學德哥嗰句~~~有買貴無買錯~~~:handshake:
終於輪到了龍騎,
Support some大~
Lobo 發表於 31-8-2011 06:36 PM
THX Lobo 兄~~~~期待你另一個外影帖~~~~:)
支持some大!! 個人鍾意夜騎多d, 而且呢隻炒得太高
都係儲定銀彈等下隻
_WL_ 發表於 31-8-2011 07:57 PM
漏咗句, 個標題好正
_WL_ 發表於 31-8-2011 07:59 PM
WL 兄連卜兩次~~~真係多謝晒~~~:)小心夜騎可能會重貴~~~~:o
十三拉打加上兩隻 Alternative再加契约兽
刚刚才整理好个橱柜,如果 ...
ToysHunter99 發表於 31-8-2011 08:39 PM
我已經齊晒一套裝著加怪獸~~~~而家又要從頭黎過真係要睇下有幾大決心~~~:*
龍騎...我諗係第一個未到結局就瓜左ge rider 吧....

shf呢隻真係唔錯

之前買左figma的我都忍唔住買左 ...
KiraYamato0621 發表於 31-8-2011 08:43 PM
講到尾都係自己把持不力~~~~不過無咁多甜品引誘又點會把持唔到呢~~~~:35:
THX Kira 兄支持~~~~:77:
i also support some大 !!!
starsaber888 發表於 31-8-2011 08:53 PM
THX starsaber 兄支持~~~~:)
今次笨大真係落重本
好耐冇咁幾期待過一隻shf
下隻到騎士
攝影_基 發表於 31-8-2011 09:37 PM
基哥即係都會人手騎士~~~~~:35:
炒得太高,冇$買住,又要等9月的老虎,唯有等再販
感謝some大report,看圖止住渴先
zero2443 發表於 31-8-2011 09:46 PM
THX zero 兄支持~~~希望你可以用心水價入到手~~~:)
我果隻8年無玩,搵返出黎好新淨,但係條龍比我整到得返半條龍命 我整鬆左個頭
calvines1995 發表於 31-8-2011 11:51 PM
條龍原本就係鬆鬆哋~~~都未必係你問題GE~~~~:)
抵食夾大件.....但唔知有無抄價呢
個盒DESIGN都唔錯
一文字 發表於 1-9-2011 12:27 AM
一文字兄~~~~呢隻炒得勁過影月呀~~~~:70:
SHF龍騎真係出得好好, 拍埋Figma果隻真係高低立見...... 尤其價錢...
今個月已經重傷, 呢隻只可 ...
virtualman 發表於 1-9-2011 12:30 AM
THX virtualman 兄支持~~~:77: 希望你遲啲可以用合理價入到手啦~~~~:)
笨大重鎚出擊
cchong420 發表於 1-9-2011 12:32 AM
真係抵到笑~~~~:68:
慢左啦 ......十卜翻Some大先........只龍騎真系好靚啊....可惜仲未入手
kaikazemi 發表於 1-9-2011 11:08 AM
快慢唔緊要~~~~有心支持就得啦~~~~~:$
好正>
hokevinho 發表於 1-9-2011 01:44 PM
到時小弟會支持一下~~~~~:77:
可惜QC好差..我連中佢同黄A哥....有些心淡...
takeshi 發表於 1-9-2011 03:30 PM
咩響兄咁黑纒身GE~~~~~唔係好大問題呱~~~~:@

在此多謝各位新舊 SHF 粉絲支持小弟~~~無論有無入手都好~~~希望大家都可以玩得其所~~~開開心心~~~:)
快慢唔緊要~~~~有心支持就得啦~~~~~
到時小弟會支持一下~~~~~
Somebody_Ex 發表於 2-9-2011 01:12 AM

哈~~我出左POST啦~去睇睇啦:43:
條龍原本就係鬆鬆哋~~~都未必係你問題GE~~~~
一文字兄~~~~呢隻炒得勁過影月呀~~~~
Somebody_Ex 發表於 1-9-2011 11:52 PM

今日去睇左啦.....
都係要等等先入手
some 大隻ryuki  D QC 好好wo
謝謝some大靚相,隻龍騎我係澳門買唔到,睇怕要過香港先入到.
哈~~我出左POST啦~去睇睇啦
hokevinho 發表於 2-9-2011 01:20 AM
支持了~~~~多一點出帖分享啦~~~~:DD

今日去睇左啦.....
都係要等等先入手
一文字 發表於 2-9-2011 11:14 PM
個偠直迫日本巿場~~~~~~~:o
some 大隻ryuki  D QC 好好wo
怪物et 發表於 3-9-2011 12:55 AM
我買嗰時得兩隻揀~~~~我見另一隻塊面有銀油出界~~~就咁揀咗呢盒~~~~so far so good 咁啦~~~~:(
謝謝some大靚相,隻龍騎我係澳門買唔到,睇怕要過香港先入到.
RYOFU 發表於 3-9-2011 12:57 AM
THX RYOFU 兄支持~~~~:)SHF 區都有位澳門朋友聽日會過黎香港入貨~~~~:o