Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.77~~~全恐龍系的力量~~~OOO Putotyra Combo

等你出post 好耐..........十卜some大........
wing0boy 發表於 30-8-2011 10:06 AM
THX~~~連 wing sir 都等緊~~~~~~~:time:
盒內個小膠兜整花咗隻翼~~~
pein 發表於 30-8-2011 10:13 AM
保護免花變咗刮花元凶~~~~:@
支持somesome靚相~~啲紫色好sharp靚!!!!!
cliff_tangc 發表於 30-8-2011 01:46 PM
我都催催龍騎個POST~~
cliff_tangc 發表於 30-8-2011 01:47 PM
THX cliff 兄支持~~~~~:)希望呢兩日出到龍騎帖啦~~~~:(
請問你影完相 會放返入盒?
回復 33# Somebody_Ex

啊哈哈.....唔知Some大會唔會分享下龍騎呢??????好期待啊:58:
十卜下先,睇完大結局,再睇some大post,爽哂:52:
又一篇文圖並茂的佳作,感謝分享
一舉鯨濤快哉風 發表於 30-8-2011 02:47 PM
謝一舉兄支持~~~~:77:
深大好耐無見喇~~^^~~
我放棄了000系列=..="~太強大喇...無咁多時間同金錢追貨啊...
知行者 發表於 30-8-2011 03:28 PM
真係好耐無見~~~見你係TD失咗踪就估你可能淡出咗玩具界~~~:( 間唔中入黎吹下水打下招呼都可以嘛~~~:65:
SOME大嘅POST要追
山吹老師 發表於 30-8-2011 06:54 PM
謝山吹兄支持~~~~:77:
support bro.some

good photo and this toy is really good
zero~004 發表於 30-8-2011 07:53 PM
THX Zero 兄支持~~~~恐龍聯組質素真係唔錯~~~:)
請問你影完相 會放返入盒?
ANDY24138 發表於 31-8-2011 12:53 AM
以前就唔會~~~但近期都要放番部份入盒~~~要輪住擺出黎 display~~~:DD
回復  Somebody_Ex

啊哈哈.....唔知Some大會唔會分享下龍騎呢??????好期待啊
kaikazemi 發表於 31-8-2011 08:45 AM
啱啱出咗啦~~~~多多支持~~~:77:
謝一舉兄支持~~~~
真係好耐無見~~~見你係TD失咗踪就估你可能淡出咗玩具界~~~ 間唔 ...
Somebody_Ex 發表於 31-8-2011 11:17 AM

轉咗玩yo~^ ^~不過間中都會追一兩隻玩具ge~~
工作又忙咗~~唔似得以前讀大學可以成日上唻吹水~~
some大,小弟嘅OOO Putotyra Combo右脾郁嘅時候''卡卡''聲,好實,有冇方法解決???
十卜下先,睇完大結局,再睇some大post,爽哂
ZIN 發表於 31-8-2011 10:25 AM
謝 ZIN 兄支持~~~:77:我重未睇大結局呀~~~:56:
轉咗玩yo~^ ^~不過間中都會追一兩隻玩具ge~~
工作又忙咗~~唔似得以前讀大學可以成日上唻吹 ...
知行者 發表於 31-8-2011 12:22 PM
原來如此~~~潮人一族做亞 sir 都真係潮啲~~~:DD間唔中入黎 SHF 區打個招呼呀~~~多咗唔少新朋友呀~~~:77:
some大,小弟嘅OOO Putotyra Combo右脾郁嘅時候''卡卡''聲,好實,有冇方法解決???
ping_ho 發表於 31-8-2011 05:22 PM
我以前會拆個 ball joint 出黎用棉花棒塗少少 WD 40~~~效果係好好但有朋友話會腐蝕啲膠質~~~不過小心咁活動應該會慢慢順番GE~~~:)

在此多謝各支持本帖的朋友~~~:)八月真係好恐佈~~~係 SHF 重災月~~~夾夾埋埋成六七隻~~~:(
以前就唔會~~~但近期都要放番部份入盒~~~要輪住擺出黎 display~~~
啱啱出咗啦~~~~多 ...
Somebody_Ex 發表於 31-8-2011 11:42 AM

你會唔會賣d shf入面d 件..
因為我想要限定set入面2件件..又唔想成set買
你會唔會賣d shf入面d 件..
因為我想要限定set入面2件件..又唔想成set買
ANDY24138 發表於 1-9-2011 12:00 AM
我估你想要啲特效件嘛~~~我應該唔會啦~~~Sorry~~~:(
回復 73# Somebody_Ex

哈哈..冇所謂la..
再搵下有冇人賣@@
如果用貓系combo + 跑個個特效會好正
話說........ Medagabryu Axe Mode係要握上一格