Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.77~~~全恐龍系的力量~~~OOO Putotyra Combo

支持some大:71:
呢隻我仲未入手:55:
Wooow!!! some大終於出post喇!! 支持支持!!!:71: 之前因為出過報告, 先體會到some大的功功呢!!!:$
原來呢個post係一個頂癮post,個個都唔係志在睇呢隻龍,個個都捕住幾時到龍騎~~~~~:DD:DD
(我都未諗到點影隻龍騎.......:()
終於有post睇:35:大結局真係好失望..好平淡...
support some大:77:
十卜some大:)這combo算是最有誠意既一隻了~~~
:shiny:希望快d睇到你龍騎嘅評測~~~
等some大開post好耐:)
除左造型同上色一流之外~~~我最感動既地方係咁多隻OOO終於有第1隻金屬腳:$
支持一下琛哥先,呢隻無入,睇下同佢有無緣啦!
some 大既 SHF post 大家都等左好耐
由其OOO全列陣o個幅真係正啦

p.s. 幾時出龍騎post, 如果有埋figma 既比較就正哂
仮面戰隊 柯屎者
十卜some大
恐龍Combo係好值得入手:67:
support!! 初初以為some 大唔想出, 真係等咗好耐.ANYWAY, 呢隻超正, 但係我見好貴, 同埋OOO系列我真係有陰影(因為BIRTH呢隻起SAD貨 = =)
應該要等佢價錢插水先唸 = =
SUPORT!!!!!!!!一直很期待你的post!!!!!請問大大,我有一問題,我見過大大的裝着變身post,小弟想買返新生騎士,俾我見到嘅係中國版,即係個盒上面嘅字係簡體字,咁呢個係唔係盜版?
恐龍combo好正:71:
可惜被炒起了:55:,入手不能:56: