Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.77~~~全恐龍系的力量~~~OOO Putotyra Combo

支持SOME大既REPORT:71:
快D出埋龍騎個POST:57:
support some大~

呢期辛苦some大,8月出左好多隻
big9kan 發表於 29-8-2011 12:34 PM
THX big9kan 兄支持~~~~:)聽日就要"受死"啦~~~~:o
SUPPORT
ME最愛都係鳥系COMBO...加埋隻翼parts真係好正
D@ZAce 發表於 29-8-2011 12:34 PM
THX D@ZAce 兄支持~~~~:)鳥系個設計真係好有特色~~~聽日攞咗對翼會加埋落去啦~~~:$
正牙!!!我都入左 !! 件武器好靚
lingchung 發表於 29-8-2011 12:41 PM
同意~~~件武器真係唔錯~~~:handshake:
等左好耐啦....終於見到Some大噶Post啦.....十卜十卜
kaikazemi 發表於 29-8-2011 12:45 PM
要大家久等真係唔好意思~~~THX kaikazemi 兄支持~~~~:65:
支持some大

小弟的恐龍比some大的還sad呢,腳掌內側有條好明顯的花痕....真係check都check唔到=0=
呢隻想買都唔易買到, 睇住some大個post止止引先....:help:
十卜some大:77:
8月太多shf
龍騎 + 黃A + uva
所以重未入恐龍combo...

p.s.some大有冇d被人追債既feel?
      不過係追你出post:DD
SUPPORT!!!   等some大 出post 好耐喇~~  呢隻combo 真係好型
停買左SHF的小弟都要出手買返隻玩
Punlish_77797 發表於 29-8-2011 12:58 PM
連停買GE朋友都忍唔住出咗手~~~證明整得好係有人識欣賞GE~~~~:)
支持some大
呢隻我仲未入手
hofai 發表於 29-8-2011 01:00 PM
hofai 兄~~~~唔好錯過呢隻呀~~~~:D
圖正  多謝分享...
foxhound 發表於 29-8-2011 01:05 PM
THX foxhound 兄支持~~~~:77:
Wooow!!! some大終於出post喇!! 支持支持!!! 之前因為出過報告, 先體會到some大的功功呢!!!
aeromanCCM 發表於 29-8-2011 01:07 PM
THX aeroman 兄讚賞~~~:64:原來唔出一排就會有一種想偷懶GE感覺~~~:55:
原來呢個post係一個頂癮post,個個都唔係志在睇呢隻龍,個個都捕住幾時到龍騎~~~~~
(我都未諗到點影 ...
小武 發表於 29-8-2011 01:14 PM
無計~~~呢隻係上個禮拜GE好貨~~~:DD但今個禮拜隻龍騎實在太Hit 啦~~~~:66:
終於有post睇大結局真係好失望..好平淡...
jazz4004 發表於 29-8-2011 01:29 PM
THX jazz 兄支持~~~~~~:)大結局我重未有時間睇~~~~~:oh:
support some大
怪物et 發表於 29-8-2011 01:46 PM
THX 怪物兄支持~~~~:77:
十卜some大這combo算是最有誠意既一隻了~~~
timothy276217 發表於 29-8-2011 01:53 PM
是的~~~整體唔錯~~~唯一一隻有金屬腳GE OOO 加咗分~~~:73:
希望快d睇到你龍騎嘅評測~~~
gujuji 發表於 29-8-2011 01:57 PM
多謝支持~~~龍騎今晚會影多啲相~~~:65:

我估吾到呢隻會係final form...我like紅色果隻多d...:shy:
我睇QC都幾好甘...果一點好少事補返油就正曬:71:
等some大開post好耐
除左造型同上色一流之外~~~我最感動既地方係咁多隻OOO終於有第1隻金屬腳
siu_jimmy 發表於 29-8-2011 02:25 PM
原來咁多朋友都等小弟出帖~~~多謝  jimmy 兄支持~~~:79:
支持一下琛哥先,呢隻無入,睇下同佢有無緣啦!
一舊仔 發表於 29-8-2011 02:32 PM
一舊兄回歸真好~~~~希望你有緣入到手~~~~:)
真係好有戰隊 feel:x:x
I also come to support! :71:
some 大既 SHF post 大家都等左好耐
由其OOO全列陣o個幅真係正啦

p.s. 幾時出龍騎post, 如果有埋figma  ...
davidki99 發表於 29-8-2011 02:34 PM
THX david 兄支持~~~:77:我無買到 figma~~~所以無得比較~~~:(
仮面戰隊 柯屎者
kanono 發表於 29-8-2011 03:28 PM
kanono 兄用 OOO 戰隊黎支持~~~~:DD