Toysdaily 玩具日報

樓主: Somebody_Ex

[分享討論] SHF 分享會精選 vol.77~~~全恐龍系的力量~~~OOO Putotyra Combo

十卜some大
恐龍Combo係好值得入手
F.S.飛煞 發表於 29-8-2011 04:01 PM
上次隻 Shauta 同 Tamashii 都唔係咁好~~~今次竟然標尾會~~~:54:
support!! 初初以為some 大唔想出, 真係等咗好耐.ANYWAY, 呢隻超正, 但係我見好貴, 同埋OOO系列我真係 ...
_WL_ 發表於 29-8-2011 04:19 PM
THX WL 兄支持~~~:77:近期我隻隻都買貴咗~~~不過鍾意就無計啦~~~:80: Birth 應該唔錯喎~~~咁都中 sad 貨~~~~:(
SUPORT!!!!!!!!一直很期待你的post!!!!!請問大大,我有一問題,我見過大大的裝着變身post,小弟想買返新 ...
ping_ho 發表於 29-8-2011 04:48 PM
先多謝 ping_ho 兄 GE 支持~~~:) 曾經係網上都見過簡體字版奧汀~~~裡面啲嘢好似差唔多~~不過我就無拎上手玩過唔知質素如何~~~:x係大陸買嘢正版盜版只係一線之隔~~~我都唔敢講有無出過呢啲簡體字版~~~:(
恐龍combo好正
可惜被炒起了,入手不能
saga522 發表於 29-8-2011 05:38 PM
真係連賣淨貨都無回落過~~~同鳥係一樣企到好硬~~~~:(
呢隻好有降溫的空間....
講返正題....其實呢隻係咪就當係000的final form???
等你出post 好耐..........十卜some大........:43:
隔住個盒睇~~~再加上有人係度迫緊揀緊~~~好難會完全無事~~~呢啲小瑕疵未算係 Sad 貨~~~
Somebody_Ex 發表於 29-8-2011 12:28 PM

盒內個小膠兜整花咗隻翼~~~:80:
支持SOME大既REPORT
快D出埋龍騎個POST
5329 發表於 29-8-2011 07:18 PM
THX 5329 兄支持~~~:) 點解咁多朋友都催龍騎GE~~~~:(
支持some大

小弟的恐龍比some大的還sad呢,腳掌內側有條好明顯的花痕....真係check都check唔到=0=
KiraYamato0621 發表於 29-8-2011 08:18 PM
THX Kira 兄支持~~~~:)睇到就話揀過盒~~~睇唔到都無辦法~~~我哋又唔係VIP~~~唔可以開盒攞出黎 check~~~:(
呢隻想買都唔易買到, 睇住some大個post止止引先....
virtualman 發表於 29-8-2011 08:32 PM
買就唔會買唔到GE~~~只係無心水價~~~:oh:
十卜some大
8月太多shf
龍騎 + 黃A + uva
所以重未入恐龍combo...

p.s.some大有冇d被人追債既 ...
攝影_基 發表於 29-8-2011 09:13 PM
THX 基哥支持~~~八月真係好金~~~:o 我真係有一種被追債GE感覺~~~:60:
支持somesome靚相~~:71::71:啲紫色好sharp:love::love:靚!!!!! :D
我都催催龍騎個POST~~ :DD :DD
又一篇文圖並茂的佳作,感謝分享:71:
深大好耐無見喇~~^^~~
我放棄了000系列=..="~太強大喇...無咁多時間同金錢追貨啊...
我估吾到呢隻會係final form...我like紅色果隻多d...
我睇QC都幾好甘...果一點好少事補返油就正曬:71 ...
takeshi 發表於 29-8-2011 09:56 PM
OOO 設定似乎無咩所謂 Final Form~~~只要聯組就是強大的型態~~~:DD
THX 響兄支持~~~:)

真係好有戰隊 feel
cchong420 發表於 29-8-2011 11:24 PM
一早就話佢似戰隊~~~:35:
I also come to support!
starsaber888 發表於 29-8-2011 11:46 PM
THX starsaber 兄支持~~~~:77:
呢隻好有降溫的空間....
講返正題....其實呢隻係咪就當係000的final form???
★JA★ 發表於 30-8-2011 12:57 AM
OOO 設定似乎無 Final Form~~~只要係聯組就有強大力量~~~:)
:71::71::71::71:SOME大嘅POST要追
support bro.some

good photo and this toy is really good