Toysdaily 玩具日報

查看: 21176|回復: 101

[玩具報告] 短評 --- Marvel Unverise 2011 Wave 4

Marvel Unverise 2011 Wave 4 今天入手了, 個人只期待其中三款, 可是MU炒風越來越嚴重, 為補安全避免日後食炒價, 只好全SET入!! 近日很忙不能詳細介紹, 只好先登幾張相出來, 報告容後再出!!
Steve Rogers

全WAVE最期待的人物, 果然沒有令人失望, 面相(十分靚仔), 身形比例, 可動性都極之令人滿意, 如果之前的Caption America Movie 系列, 有這種水準就好了!!

Sub-Mariner

終於有一款令人滿意的Sub-Mariner出現了, 用新BODY重新再造, 面相, 身形比例和可動性同樣令人滿意 ,必入之選!!

X-23

MU新版女性BODY打造的第一擊, 終於加多一點女性美, 身形比例和可動性令人滿意, 超出預期之中, 好物!!

Darkhawk

沒有太大期望的一款, 只為儲角色而買, 水準平平, 不過不失!!

Ultron

純REPAINT之作, 可以不理

http://blog.yahoo.com/_PFK56SFRQLTYFXFYMMYMY3D2DM/articles/26043/index?bb=0
除左ultron全入:shiny:
好正呀 用新body真係好好多 擺pose都靚好多
Captain 出得唔錯,遲d可以買埋bucky去搞基 :DD
x-23我最想入~~~~好正~
好正呀 用新body真係好好多 擺pose都靚好多
direngrey9 發表於 27-8-2011 02:51 AM

Yes!
呢個新body 好正,希望孩記放棄old body!
等你d圖好耐la :52:
請問darkhawk是咩舊body? :50:
入得好:71:
mu的作品不斷進步,越來越合我們的要求了
等到大大出post 啦...........最想要Rogers~~~~
呢隻一定入
有無多D關於仍既介紹???
等你d圖好耐la
請問darkhawk是咩舊body?
Assassin 發表於 27-8-2011 03:04 PM

一入即刻漏夜出post la! 仲投訴?
DH 咪又係銀魔果d body, 大脾無多一組關節!
可唔可以講下有咩上載相既網呀????
果然新個d係好好多,,,,
全部擺pose都好易我諗
可唔可以講下有咩上載相既網呀????
果然新個d係好好多,,,,
全部擺pose都好易我諗
hong16788 發表於 27-8-2011 04:48 PM

也虎開個blog, 依家ok !
x-23 好有興趣 :43: