Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 短評 --- Marvel Unverise 2011 Wave 4

all in!!
Rogers, X23 and Submariner so Good!!!!
想問下樓主
你隻captain america有冇長短腳???
thx
我覺得好多人會買!

唔止,two pack的夜魔俠和bull eye都是新body!
gumng 發表於 28-8-2011 07:35 PM

係喎,忘記左果兩隻正野
DD同Bullseye舊果隻都出得咁樣衰,就算冇新關節,剩係出返隻靚仔返既,相信都大把人買
而且佢兩個人氣都唔錯,重出都唔成問題,實有人買

但係Bucky,我覺得全TD可能得你一個會只因多左關節而買多隻一模一樣既玩具
想問下樓主
thx
ernest1008 發表於 29-8-2011 12:29 PM

無wor!!!!!!!!
i almost bought x-23 the other day, i think it is a better female
figure in the market. also the mask helps to hide the poor face
paint job. instead i bought scarlet spider whom i like very very
much!
回復 37# gumng

忙返工............週末都要做工作上既&#22050;.........不過MU&#21946;我呢邊真係好似死水咁 ><
all in!!
Rogers, X23 and Submariner so Good!!!!
Grimlock 發表於 29-8-2011 10:27 AM

Totally agree!!
Three of them are must buy items in this wave!
回復  gumng

忙返工............週末都要做工作上既&#22050;.........不過MU&#21946;我呢邊真係好似死水 ...
Called_Wind 發表於 29-8-2011 04:51 PM

Don't worry
I haven't buy x-force boxset also!
係喎,忘記左果兩隻正野
DD同Bullseye舊果隻都出得咁樣衰,就算冇新關節,剩係出返隻靚仔返既,相信都 ...
Devil_Fudou 發表於 29-8-2011 12:56 PM

Bucky 人氣無噤低ma!!
話哂都marvel 羅賓!
又要撲貨了...
唔想SET入...

STEVE同x-23都要一SET入先買到?
kiwi 發表於 29-8-2011 09:57 AM

入set 都底,起碼有三,四隻都ok!
呢SET入左3隻~~
X-23係第一隻入既MU女角

線條做得好好~~

感受MARVEL唔會因為6&#65282;出就忽略3.75~
好滿意∼
呢SET入左3隻~~
X-23係第一隻入既MU女角

線條做得好好~~

感受MARVEL唔會因為6&#65282;出就忽略3.7 ...
kiwi 發表於 29-8-2011 09:29 PM

噤你千萬不要入之前mu出的女角,超肉酸!
肯定你失望!
就係見到之前既女角同價錢太不相符...
但係某D女角都係想入既,
唯有寄望佢新BODY會出番...
想問下樓主
thx
ernest1008 發表於 29-8-2011 12:29 PM

我有!!!
就係見到之前既女角同價錢太不相符...
但係某D女角都係想入既,
唯有寄望佢新BODY會出番...
kiwi 發表於 29-8-2011 10:47 PM

我都希望會用新BODY 不分男女, 出番哂之前D 爛 舊版角色!!