Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 短評 --- Marvel Unverise 2011 Wave 4

回復  gumng

但佢地係唔係同一個人?
twgss4b14c 發表於 28-8-2011 01:45 PM

係同一人,不過mu 出過winter solider & Bucky 兩款玩具,兩款都唔多掂!
Ca movie 出果隻winter solider 最正!

我想mu 重出果款bucky 而不是winter solider !

明嗎?
係同一人,不過mu 出過winter solider & Bucky 兩款玩具,兩款都唔多掂!
Ca movie 出果隻winter soli ...
gumng 發表於 28-8-2011 01:25 AM

MU Bucky我覺得係其中一隻最正既MU喎,只係争咁個大比關節,如果有埋就perfect喇
MU Bucky我覺得係其中一隻最正既MU喎,只係争咁個大比關節,如果有埋就perfect喇
Devil_Fudou 發表於 28-8-2011 03:35 PM

頸同足踝都欠關節!
其實唔差,不過我希望mu用新body 重出!
頸同足踝都欠關節!
其實唔差,不過我希望mu用新body 重出!
gumng 發表於 28-8-2011 04:28 AM

我可以話俾你聽9成唔會發生
我可以話俾你聽9成唔會發生
Devil_Fudou 發表於 28-8-2011 06:06 PM

好難講,重出一定有人買,而且又唔洗開噤多新模型,鞋記呢d算死草,一定唔會方過呢d機會!

講番mu, 呢set你有無心水?
回復 1# gumng

近來忙到反艇, 無乜上嚟, 一上嚟又見師兄既好嘢...........:shiny:

我袋鼠國呢邊近來MU呢條LINE好似死晒咁, 各大百貨公司無任何新嘢, 水貨嘛......最新就係DOCTOR DOOM嗰一WAVE.....ROGER嘛, 都唔知有無緣見到:DD
回復  gumng

近來忙到反艇, 無乜上嚟, 一上嚟又見師兄既好嘢...........

我 ...
Called_Wind 發表於 28-8-2011 09:10 PM

師兄要應乎考試嗎?不是暑假嗎?
今wave未有可以入上一wave 啊!
Dr strange & 蜘蛛仔都不錯!

buy a set later!
ultrahero360 發表於 28-8-2011 07:58 AM

快啦!! 遲了可能更貴!! 機會好快會飛走架!!

回復 22# gumng

毒死我啦~~:DD
好難講,重出一定有人買,而且又唔洗開噤多新模型,鞋記呢d算死草,一定唔會方過呢d機會!

講番mu,  ...
gumng 發表於 28-8-2011 06:11 AM

點解一定有人買?

第1,本來果隻個外觀我覺得已經好perfect,重出最多都係一樣咁靚,只係多咗關節,有幾多人會只係為左d關節而買多隻相同既角色?

第2,點解唔使開新模?新body都未有呢個細size body,就算頸同足踝可以用新body d parts,大比個關節點都要開新模

第3,暫時連埋最新公報果d MU,應該係得呢一wave隻Namor係重出,其他既角色都係有唔同costume所以唔當重出,Namor之前果隻係限定boxset,相信唔係個個買到,而且Namor呢個角色頗為重要,所以重出single pack都應該會有人買
快啦!! 遲了可能更貴!! 機會好快會飛走架!!

gumng 發表於 28-8-2011 11:20 AM

Darkhawk對翼其實係o係個身度走出嚟,唔係pat pat,試下擺呢個pose睇吓會唔會o岩位d?

講番mu, 呢set你有無心水?
gumng 發表於 28-8-2011 06:11 AM

角色黎講,我最想要Darkhawk,之係先到Steve
X-23我反而興趣唔大,可能因為我唔想要X-Force costume,不過都會入嘅
Namor我已經有boxset果隻,如果見到正價先會入
Ultron送俾我都要諗下先...
點解一定有人買?

第1,本來果隻個外觀我覺得已經好perfect,重出最多都係一樣咁靚,只係多&#2165 ...
Devil_Fudou 發表於 29-8-2011 02:36 AM

我覺得好多人會買!

唔止,two pack的夜魔俠和bull eye都是新body!
又要撲貨了...
唔想SET入...

STEVE同x-23都要一SET入先買到?