Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011拉打 FOURZE 開心討論區 (目標--推到做完止)

其實古加也是很認真地制作
yes!絕對係!!

吾係有kuuga..龍騎..響鬼..w...我真係無甘欣賞.."幪面 ...
takeshi 發表於 6-9-2011 12:40 AM

認真…就會有真實感同代入感!:$
變身前都見過左翔太郎係衫內有好多袋袋usb..變身器係掛係背腰位抆出來...變身後ge usb就...

最爆笑 ...
takeshi 發表於 6-9-2011 12:35 AM

呢方面的話...
龍騎無 BUG 啊
鏡世界入面 D 野用意念召喚出黎o既
:p

所以永遠唔會拎錯 ADVENT 咭
所以王蛇可以無端端打打下又唔知邊樹拎支蛇召仗出黎
:p

不過我好唔鐘意佢地條BELT掛太多野,乜武器都放哂上身就好累贅~好似電王果條咁, 成日掛住4舊野..
我零願輕巧D, 再用故事說明D配件可以變出黎~~即係好似龍騎咁, 由天跌落黎咪幾好~

諗諗下如果今次FOURZE次次都帶住40個墨盒黎打交, 都幾好笑~~
認真…就會有真實感同代入感!
原罪 發表於 6-9-2011 12:46 AM

yesss好同意!!:$ 同現實接軌...就會係rider成人向化...

呢方面的話...
龍騎無 BUG 啊
鏡世界入面 D 野用意念召喚出黎o既

所以永遠唔會拎錯 ADVENT 咭
...
玩具 發表於 6-9-2011 12:48 AM

就係因為有設定鏡世界!!甘會少左好多bugs出現..就如點解咸旦nexus比喻為成人向咸旦..其中一因就係有亞空間..其他人睇吾到..就如kuuga有警察介入...響鬼係秘密組織..怪獸係無人森山出現..風都..只係城市內的小故事...
越少bugs 就係能同現實世界接軌....成人向...
咁555個設定就睇黎唔錯喎,條腰帶要o係o急度拎出黎,又要用手機,把劍o係電單車度拎,幾合情理
咁555個設定就睇黎唔錯喎,條腰帶要o係o急度拎出黎,又要用手機,把劍o係電單車度拎,幾合情理
stonekeung01 發表於 6-9-2011 02:04 AM

係架
早期平成拉打o係我眼中真係比近期認真好多的...
呢幾方面來講 !
不過我好唔鐘意佢地條BELT掛太多野,乜武器都放哂上身就好累贅~好似電王果條咁, 成日掛住4舊野..
我零願輕巧 ...
大次子 發表於 6-9-2011 12:59 AM

今次又有case裝...:69:
回復 98# takeshi

W個E囝(白色個隻)
26枝USB入哂都得喇
幾壯觀呢

...如果強化型..可能係40色油墨打印魷魚(有白灼、紅燒同咖哩)
:DD
回復 96# stonekeung01

555個網絡商幾好
如果係地牢想變身時
一CALL~~~
"你既電話暫時未能接通 請遲D再打黎喇"
草加:.....................
回復 86# 大次子

最重要既我相信重有電王既 charge時,差完電就掉左個pass落地……
拉打作品好多都有bug啦,腰帶,武器之類的都係從「背後」拿出來...
我覺得kabuto的腰帶最bug...
我零願輕巧 ...
大次子 發表於 6-9-2011 12:59 AM

今次又有個箱用黎放switches.....(555,W) :$
就係岩岩第一集賢吾入月球機地拎住個個
因為我見佢個外型同12月出個個玩具case差唔多
我諗到時戰鬥 賢吾會好似ankh咁幫手:(
今次又有個箱用黎放switches.....(555,W)
就係岩岩第一集賢吾入月球機地拎住個個
因為我見佢個外型 ...
我乜都冇曬 發表於 6-9-2011 08:41 PM

再玩落去, 可能遲2年0既RIDER變身裝備多到要用個貨櫃先裝得哂~~
今次又有case裝...
takeshi 發表於 6-9-2011 11:04 AM

道具痴漢又中招:p
回復  stonekeung01

555個網絡商幾好
如果係地牢想變身時
一CALL~~~
"你既電話暫時未能接通 請遲D再 ...
白狼 發表於 6-9-2011 12:41

LOL x 1000!!!!