Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011拉打 FOURZE 開心討論區 (目標--推到做完止)

道具痴漢又中招
原罪 發表於 7-9-2011 12:15 AM

:oh: :80:oh....

但係DX個size如無意外應該細左...未必入...所以

都係等同人製作或CS出...:(
oh....

但係DX個size如無意外應該細左...未必入...所以

都係等同人製作或CS出...
takeshi 發表於 7-9-2011 12:44 AM

:p無奶油你入腰帶唔入埋「墨盒」架?
咪各有各入羅…
無奶油你入腰帶唔入埋「墨盒」架?
咪各有各入羅…
原罪 發表於 7-9-2011 01:33 AM

But there are 40 switches. I don't think you want to buy all :34:
咪各有各入羅…

:ice::49:你....

But there are 40 switches. I don't think you want to buy all
riderdeno 發表於 7-9-2011 08:29 AM

入d特別ge...套劇一開頭有一個透明switch...:shy:
不斷再睇Fourze…
唔知有冇大大覺得 Fourze既效果係用左W D怪物入邊入USB落手個種聲。
另外,再睇就發覺……女主角好萌喔>///<
不斷再睇Fourze…
唔知有冇大大覺得 Fourze既效果係用左W D怪物入邊入USB落手個種聲。
另外,再睇就發覺… 女主角好萌喔>///<
Sky* 發表於 7-9-2011 05:48 PM

不嬲都係架喇~:34:
咪各有各入羅…

買printer冇墨盒~:66:
火箭頭{:3_147:}
好歡樂的拉打喔
近呢幾年&#21874;拉打變身都幾特別,
DCD-------->變身 : 插一張卡
W----------->變身 : 插二隻手指
000--------->變身 : 插三個硬幣
FOURZE-->變身 : 插四個墨盒
照呢個情況來看,下一個拉打應該變身果陣要插5舊野LAW^^
不斷再睇Fourze…
另外,再睇就發覺… ...
Sky* 發表於 7-9-2011 05:48 PM

掃少少興…
小弟覺得佢有少少似江若淋…
近呢幾年&#21874;拉打變身都幾特別,
DCD-------->變身 : 插一張卡
W----------->變身 : 插二隻手指
000- ...
jaffehung 發表於 7-9-2011 11:48 PM

哈哈~你唔好嚇人啦…追道具d大大好慘架啦~:p
遲下…容乜易廿週年…插成十件野變身…剩買DX都死。
你....

入d特別ge...套劇一開頭有一個透明switch...
takeshi 發表於 7-9-2011 11:31 AM

:o你不入地獄誰入地獄…
掃少少興…
小弟覺得佢有少少似江若淋…
原罪 發表於 8-9-2011 12:05 AM

江若淋…我岩ar~~~~:love:

哈哈~你唔好嚇人啦…追道具d大大好慘架啦~
遲下…容乜易廿週年…插成十件野變身…剩買DX都死。 ...
原罪 發表於 8-9-2011 12:07 AM

:55:我開始引退ka la...

你不入地獄誰入地獄…
原罪 發表於 8-9-2011 12:07 AM

我估係final form switch..如又係太貴真係&#20903;&#20903;先..我仲&#20903;緊入吾入Akhn手..:(要10幾算太甘...

個人宗旨係超人無論成人向同兒童向都支持
自己換角度去欣賞佢係咪一部拍得好既成人/兒童作品
而唔係問點解拍到咁成人/細路
而家d小朋友唔係白痴仔,兒童向唔一定代表幼稚
你睇個loli化妝既Twlight系女配角係自閉玩ipad,幾update,呢d都係真實感呀

問心,自己覺得OOO就唔算係好成功既成人向Rider
小林晴子今次個主題開得太深,玩到收唔到尾
所以好想FORUZE一洗Rider系列悶氣,要爽快d.

結果睇完第一集,Fourze真係超爽,主角目標明確, 同全校學生做朋友,上太空!
由佢片頭跳落河既傻勁,已經好like佢
我又喜歡今次超人背後有兩個拍檔,寸仔係發明家,女主角就打氣,感覺好似W咁開心
學校入面有超人,雜物房內有秘密基地,邊個細路睇完唔happy,正!

我估呢間學校係邪惡組織集中管理一D有利用價值學生之用(好似EVA入面間中學)
寸咀男角同女主角,10幾年前屋企人應該同大事件有關連
條帶可能係寸仔老豆10幾年前搵番黎,而其他學生好可能手上都有Switch
弦太朗識愈朋友就搵到愈D新墨盒,好多能力,期待!
我仲幻想緊,弦太朗呢個轉校生其實係扮緊傻,佢入黎就係想調查件事
是否很妄想呢?
個人宗旨係超人無論成人向同兒童向都支持
自己換角度去欣賞佢係咪一部拍得好既成人/兒童作品
而唔係問點解 ...
Toro 發表於 8-9-2011 02:04 PM

同意,兒童向唔代表白痴。
海賊戰隊小弟都覺兒童向,但唔覺佢低能。