Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011拉打 FOURZE 開心討論區 (目標--推到做完止)

假面騎士 + 天元突破 + 天地雙龍 + 絕對無敵 = :70:
雖然未開始睇, 但點都要支持下呢個post
大家估下 BANDAI 今次會唔會出 FOURZE 模型呢??
白狼 發表於 31-8-2011 11:58 AM

點會唔出呀, 最多好似onepiece咁, 減價清貨lor
點會唔出呀, 最多好似onepiece咁, 減價清貨lor
歐叉獅子 發表於 9-9-2011 04:16 PM

可能唔大......
除非真係出得好差.....
比我就唔會缺課喇

:D:D:D:D:D

--------------------------------------------------

另外本來以為好靚但google圖片完就:o
回復 126# 歪不正

見完大大既圖,真係想畀一個我左手邊既肖像圖既樣既反應畀佢地…
回復 128# heewing

眼前一亮
:handshake:
睇完第一集感覺唔係太差,我開始接受到新拉打個look,個人認為"科史”個look點都好睇過龍騎同電王,同埋故仔有d似校園青春劇:73:
原來最索係MISS....虎南有香(本名)
heewing 發表於 10-9-2011 12:42 PM

即save~~:67: thanks榮兄~~
個人宗旨係超人無論成人向同兒童向都支持
自己換角度去欣賞佢係咪一部拍得好既成人/兒童作品
而唔係問點解 ...
Toro 發表於 8-9-2011 02:04 PM

我覺得000s真係好沉屈..吾係劇情..係成日將d coins搶來搶去...
我覺得搞到甘揚都無警察介入...已經遠離成人向...

我仲幻想緊,弦太朗呢個轉校生其實係扮緊傻,佢入黎就係想調查件事-
-又玩無間道~:p
takeshi 兄:

買左Fourze 腰帶未呀?

今次定價好貴 6500 yen, 市場售價仲貴,

今次我都買左 $ &xx ,

不過下次腰帶真係可以Pass了!
takeshi 兄:

今次我都買左 $ &xx , ...
Getterdragon 發表於 11-9-2011 02:45 AM

takeshi玩後post都出埋鳥~:36:
我覺得000s真係好沉屈..吾係劇情..係成日將d coins搶來搶去...
我覺得搞到甘揚都無警察介入...已經遠離 ...
takeshi 發表於 10-9-2011 11:08 PM

的確呢排係睇得太多TBB劇集.
睇左第2集,打到上太空,正!
電腦宅女原來係負責講解rider history,很正!
下集有女王泳裝情節,超正!
takeshi 兄:

今次我都買左 $ &xx , ...
Getterdragon 發表於 11-9-2011 02:45 AM

匯率無計la~依架同ooos年代比又已經吾同了..我記得當年我入行貨W腰帶係4XX....:42:

takeshi玩後post都出埋鳥~
原罪 發表於 11-9-2011 04:00 AM

今次條腰帶係玩樂度上真係比以往高..果然多d野(制)搞係開心d...