Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011拉打 FOURZE 開心討論區 (目標--推到做完止)

好期待下集.......... :shy::DD
為人民謀福利...決定再發....
heewing 發表於 11-9-2011 12:13 PM

呢張good~~~

正ar~榮兄~~:he:

睇左第2集,打到上太空,正!
電腦宅女原來係負責講解rider history,很正!
下集有女王泳裝情節,超正!
Toro 發表於 11-9-2011 03:53 PM

Toro兄真快手..好想快d睇到....
留名first
haven't seen fourze
but  i listen the op
not so gd:unhappy:
Haha 得閒睇下啦~~
反而我幾like土屋首switch on
覺得好聽過O's, 可能我鍾意D熱鬧既歌:(
回復 135# heewing

這不就正是「員工福利會」嗎?﹗
請問「員工福利會」有沒有「清水富美加」的圖呀?愛上她了…
:64:
感謝heewing大大~
原來miss都幾靚~

阿IPAD女"野座間友子"佢個姓NOZAMA係玩野架,倒轉就係Amazon
佢藝名叫志保(留意唔係專拍SM片的熟女AV女優)
唔化歌德妝個樣,大家畀D意見.
http://star-studio.jp/shiho/
(佢個BLOG)

http://www.ocn.ne.jp/game/og/14-hangyaku/studio.html
(呢個係一本CHEAP星電子雜誌,可以睇佢一輯唔係咁靚既相片)
阿IPAD女"野座間友子"佢個姓NOZAMA係玩野架,倒轉就係Amazon
佢藝名叫志保(留意唔係專拍SM片的熟女AV女優) ...
Toro 發表於 12-9-2011 03:37 AM

:@ 原來佢都吾錯....:shy:
清水富美加

本帖子中包含更多資源

您需要 登錄 才可以下載或查看,沒有帳號?註冊

x
清水富美加

白狼 發表於 12-9-2011 11:36 AM

富美加~~~ :love:

佢藝名叫志保(留意唔係專拍SM片的熟女AV女優) ...
Toro 發表於 12-9-2011 03:37 AM

ipad女真係都唔錯喎, 希望之後會有突出表現啦~~ :shiny:

今集佢有d思想"誘惑"的演出..我吾敢post圖...:p 大家自己睇la~~

下集女王選舉
雖然睇囡囡圖都唔錯,大家快D睇片,今集打得實在精彩,好想快D有人傾.
因為而家時間仲係太早,唔敢將劇情講太多.
其實係咪人還人(W???):?,怪人還怪人?