Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011拉打 FOURZE 開心討論區 (目標--推到做完止)

吓???
依芙???
你都幾好想象力喎^^
我都好想知道邊個女士變rider,唔知會唔會好似龍騎咁樣係一個新人呢?
而ooo's…就好似大大咁講,無晒幣點變呀?﹗而那個敵人又咁怪既?!
新人來報到:77:本人已接受了FOURZE, 感覺就像當初看電王一樣, 以前中意電王家姐同劇情,E+中意FOURZE既原素都差不多, 感覺金色形態嘅FOURZE好勁抽好霹靂. 或者我喜歡上佢藍色嘅複眼 :shiny:
新人來報到本人已接受了FOURZE, 感覺就像當初看電王一樣, 以前中意電王家姐同劇情,E+中意FOURZE既原素都 ...
ZIN 發表於 27-9-2011 06:00 PM

我都接受左fourze, 其實一開始只係覺得怪怪地, 可能自己口味較奇怪, 我自己覺得白配橙係幾好的, 講返劇情~~ 我都期待electric state既出場~~
而ooo's…就好似大大咁講,無晒幣點變呀?﹗而那個敵人又咁怪既?!
多其 發表於 27-9-2011 10:38 AM

所有都冇晒咩??看似冇晒啦,我大家有冇諗過,點解劇中每款幣都有9個,但紫幣就有10個呢?
我一直都懷疑,其實每款幣都應該仲有一個未出既~~~
所有都冇晒咩??看似冇晒啦,我大家有冇諗過,點解劇中每款幣都有9個,但紫幣就有10個呢?
我一直都懷疑, ...
jaffehung 發表於 27-9-2011 11:15 PM

紅,綠,黃既第十個幣都爆埋啦…
最多得藍,銀…仲有一個幣…
如果真木最後無用到的話…

兩個都無得變啦…
咩都無所謂啦
一早覺得 D 設計垃圾覺左好多次啦
唔爭在多一次半次
我都係照睇
玩具照唔買
雖然而家做左四集我睇得麻麻地 ENJOY..............
紅,綠,黃既第十個幣都爆埋啦…
最多得藍,銀…仲有一個幣…
如果真木最後無用到的話…

兩個都無 ...
原罪 發表於 28-9-2011 12:46 AM

紅可能會有得用喎, 順便比隻手復活,再黎個同映司既久別重逢~
大家有冇留意一樣野
W就用兩隻手指,000就用三個銀,Fourze就四個Switch
下一個會唔會五件呢.......去到第九......個變身咪有排變囉
今次套拉打玩校園+熱血+輕鬆+喜劇(外掛少少殺必死), 睇嗰陣感覺好爽, 打鬥亦見流暢又有少少心思, 用來放鬆一下的話不錯看! 不過係看罷會唔記得晒嗰隻囉∼∼∼ :DD:DD
well, 可能未到真正主線啫! 咁大個宇宙俾佢講!! :p
回復 210# 原罪

重有應該係「橙色」(劇場版)吧?
回復 214# Zombie007

我唔係幾喜歡佢無自己出既超必殺技,即係真係飛踢(雷霆飛腿、風雷電)呢d,不過用電鑽同火箭又的確係比普通拳、腳勁N倍吧﹗哈哈~
回復 213# stanley9

之前都有大大提過呢D,我都有咁諗,可能下一個係5個人既戰隊呢…
9個人既時候?可能係叫「KAMEN RIDER過三關」……要玩到先可以變身,FINAL FORM可能係變左做數獨……
回復  原罪

重有應該係「橙色」(劇場版)吧?
多其 發表於 28-9-2011 12:06 PM

未睇劇場版…唔知橙幣最後去左邊…
同埋會唔會好似紫幣咁,不能同其他幣共用?
睇到個圖,似二藍一紅!二藍似係新野,紅竟然似鳳凰喎!