Toysdaily 玩具日報

[分享討論] 2011拉打 FOURZE 開心討論區 (目標--推到做完止)

應該唔會了,有時間都解釋800年前既事吧?
不過我都喜歡大力妹,雖然D女角一向都畀我好花瓶」既感覺,大力妹又好似有又好似無同火野發展感情咁…
OOO 48
雀仔 你是最真的英雄!!!!!
永遠懷念你
:help:
支持支持!!!!!

我自己都係拉打FANS^^等緊字幕OOO 48
FOURZE其實我覺得D設定都唔錯...幾吸引
就咁40個SWITCH已經好有衝動想睇XD
怪人係星座都唔錯...哈
期待FOURZE第一集
仲以為op真係SKE48添....
OP:SWITCH ON!
主唱:川上ジュリア(小弟唔知佢係邊個....請解答...唔該...)
-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
回復 15# roystoy
佢咪就係天生神力囉~:66:
見到呢個post既第一個後應係︰「下?﹗咁大壯志?﹗」
我真係抱觀望態度的呀…期待佢既 rising form、fina ...
多其 發表於 26-8-2011 11:32 PM

第二個form可能係地龍俠:x
只希望劇情好之後加分....但玩具就咪預我:o

睇下trailer先la~~:shy:
http://www.youtube.com/watch?v=TqO8-7c65Ek&feature=related
我幾鐘意新拉打.... 可能因為佢白色^^
大家估下 BANDAI 今次會唔會出 FOURZE 模型呢??
未必未必…之前既 w、ooo's可能唔見太好市場,而家都好少見佢有再出(舊1,2號之後未見有)
http://mv.avex.jp/rider_sound/index.php
誰唱主題曲應慕...
我都祝願d變種形態或配角超人靚仔d

原作:石ノ森章太郎
脚本:中島かずき、三条陸 ほか
監督:坂本浩一、石田秀範 ほか
音楽:成瀬シュウヘイ
アクション監督:宮崎剛(ジャパンアクションエンタープライズ)

編劇有三条陸加入!!期待期待!!:shiny:

ほか =其他..希望吾係井上同米村...:63:

另佢d音樂玩疑似 Daft Punk....
慘啦!睇睇下又開始接受到,48裏面出現個switch,唔通同一個世界觀?期待有其他拉打幫拖!

Rider fourze 新品
http://www.toysdaily.com/discuz/viewthread.php?tid=164425&extra=