Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys DX08 - Batman: 1/6th scale Joker Collectible Figure Specification

你同佢講,呢1年會愈來愈多~~~~~~~~:66:
佢早輪都有去過動漫節, 佢知咩事架喇:36:
好彩唔中,$3K,我買隻iron monger好過!
佢早輪都有去過動漫節, 佢知咩事架喇
siumy 發表於 25-8-2011 06:36 PM

咁就順手令你father 入坑吧:66:
早年的medicom盒子已經軟化, :die:唔掉都無用......
聖衣神話/ shf的盒子都變得扁patpat, :cool:謂棄之唔可惜......
盒旦裡頭的東西也塞晒入ht硬盒裏,
清下清下, 又騰空了不少吉位勒:DD
早年的medicom盒子已經軟化, 唔掉都無用......
聖衣神話/ shf的盒子都變得扁patpat, 謂棄之唔可 ...
bigtomm 發表於 25-8-2011 06:55 PM

我個個HT 盒都用透明大膠袋包好,應該唔會有事掛~:66:
咁既價錢~ 咁既誠意~ 只能說你自己慢慢繼續狂熱

當年咁既價已經多隻狗~ 眼可動就要15xx

下次SW 過2xxx 都似~ 苦了一班粉絲
回復 80# E神

佢唔會架喇, 但果陣我帶過佢上hottoys佢有讚過markv同mark 2特別
對1989 VER冇興趣 PASS
基本上只係1隻可動眼既mms, 賣$15xx.................................. 加埋 BATMAN 3千, 越來越貴, 玩唔起...............
千金難買心頭好.... 15XX唔訂~~派貸後~你想要都太遲,,,

請問有無大大訂咗, 知到底Batman 同 Joker 分別幾錢?日本嗰邊定價兩隻不同,Batman 比 Joker 平喎!
回復 88# magiam

Batman$1430落訂$300 ,joker$1530落訂$500
FB update o左, release on March 2012
回復 89# jay_c

唔該晒Jay兄。
真係有D貴,但真係太期待,貴都要兩隻入晒.