Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys DX08 - Batman: 1/6th scale Joker Collectible Figure Specification

EXTRA Head 無化裝頭 Vip Gift ............                                                            ...
getter-1 發表於 25-8-2011 11:53 AM

Sigh.. 1, I am not VIP
2. dont think HOT TOYS will 賣大包.
even if so.. maybe just the skull.. like the predators.. XD
回復  maxcyeung

唔緊要,仲有tdk3,不過要等,早輪ss個網有得賣c兄有冇訂?
siumy 發表於 25-8-2011 11:23 AM

可否pm個網址俾我?
因為我唔知係邊訂,
同埋, 亞洲唔係唔俾訂咩?
對batman1989無愛,可以skip曬!但非常同意要batman同joker都要多個頭雕,話曬都係DX,而且套movie入面joker有「素顏」做形,bruce wayne look就真係唔洗講啦!
.一定唔止出一個版本..因為版權超貴..(動漫節時候活講.)
回復 35# maxcyeung
我pm唔到你, 你減番d空格喇, 但要有外國address先ok
sideshowtoy.        com/?page_id=4489&sku=901489&ref=home&new&preorder
剛白行一轉,未收訂住:no:
回復  maxcyeung
我pm唔到你, 你減番d空格喇, 但要有外國address先ok
sideshowtoy.        com/?page_id ...
siumy 發表於 25-8-2011 01:39 PM

咁就無用了,
我都無外國地址, 明確地與我無緣....
回復 39# maxcyeung

唔緊要喇等tdk3
頭像被屏蔽
actually I soso with 1989 batmobile and batman..
but Joker.. cant resist..
Alton 發表於 25-8-2011 03:08 AM

架車咁巨型,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,

但又好鬼型.............................

點算   :59:
回復  E神

我想入電影版個個呀t.t
martin960820 發表於 25-8-2011 08:41 AM

即係邊個?~~~~~~~~
:71:
其實hottoys的玩具除左限定版,已經不再保值了,唔洗下下一出即訂,好似呢d熱門野咁一定有大量炒家大手訂,未出 ...
emilykls 發表於 25-8-2011 09:47 AM

呢句岩,
~~~~~~~~~~~~~~~~:34:
雖然細個有睇但唔知點解隻1989batman吾太吸引,硬係爭咁d野,joker就真係想訂
siumy 發表於 25-8-2011 10:57 AM

同感,:52:
呢皺BATMAN硬係感覺怪怪 的,,,但又說不出原因................
頭像被屏蔽
奶咀頭 batmobile 1989 先係我心目中的 batmobile....

必入....even 唔訂 batman 1989... 
迴轉宙斯 發表於 25-8-2011 11:09 AM

呢架 MOBILE,真的太經典