Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys DX08 - Batman: 1/6th scale Joker Collectible Figure Specification

回復  E神

好彩吾中...
ttkai322 發表於 25-8-2011 02:56 PM

YOU R LUCKY,.,,,,,,,,,,:66:

回復 45# E神

可能係鎖骨兩邊果個斗篷位, 我諗呢隻batman個斗篷要大到cum到前面先有果個神緒(本人冇tdk 既batman唔知tdk版做唔做到呢個效果)
回復  E神

可能係鎖骨兩邊果個斗篷位
siumy 發表於 25-8-2011 03:10 PM

應該係.怪怪的:67:

仲有係睇慣左依家個的,都係全黑,
1989 個隻就有一大個黃色在心口:52:
回復  E神

可能係鎖骨兩邊果個斗篷位
siumy 發表於 25-8-2011 03:10 PM

尼個一黎喇, 二黎個面好似闊得好緊要,
再加上真係成膠衫, 就成為左怪怪地的batman
尼個一黎喇, 二黎個面好似闊得好緊要,
再加上真係成膠衫, 就成為左怪怪地的batman
maxcyeung 發表於 25-8-2011 03:17 PM

我記得主角個面形,都好似係方方地,
回復 51# maxcyeung

www.         flickr.com/photos/eddiewong/3131770565/in/photostream/
我有搵個d相睇下原來都方架塊面
回復 50# E神

係喇,個時代感唔同左, 而家隻1989係古董feel
回復  E神

係喇,個時代感唔同左, 而家隻1989係古董feel
siumy 發表於 25-8-2011 03:24 PM

講真,個人睇慣現代 BATMAN.所呢隻未必入,

反而 JOKER 就必入~:66:

架車就好型,但又好巨型,,,,,,,,,,,,,,:52:
頭像被屏蔽
回復 55# E神

joker都訂架喇, batman我就等埋d相先再決定
車仔我一定會入最靚都係呢架,唔太中意tank
回復  E神

joker都訂架喇, batman我就等埋d相先再決定
車仔我一定會入最靚都係呢架,唔太中意tank
siumy 發表於 25-8-2011 03:32 PM

大大諗住點DISPLAY 架巨物?
回復 58# E神

嘗試叫老豆讓出電視機頂d古董位比我 :75:,讓唔到就真係唯有收藏
回復  E神

我 1 心等 BM 3 ^_^
ttkai322 發表於 25-8-2011 03:30 PM

係未同 dx 02 套SUIT 不大分別???
回復  E神

嘗試叫老豆讓出電視機頂d古董位比我 ,讓唔到就真係唯有收藏
siumy 發表於 25-8-2011 03:38 PM

諗個盒擺邊都頭痛了:59:
D盒擺邊真係一個大問題....我暫時都是用紅白藍入起晒..但都入左3袋....諗仕到時愈來愈多..租個迷理倉時..方便拎去.....