Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys DX08 - Batman: 1/6th scale Joker Collectible Figure Specification

hottoys會出,不過係出多隻賺盡我們的血汗錢,唔會再賣大包益玩家,所謂dx其實經已名實存亡,得對可動眼就叫dx版,最後賣大包的只有dx04,有兩個頭都係可動眼,仲跟多個body,可以一次過show晒兩個造型,不過已成過去了
其實hottoys的玩具除左限定版,已經不再保值了,唔洗下下一出即訂,好似呢d熱門野咁一定有大量炒家大手訂,未出已經好似dx06咁跌破招股價,忍得唔急玩的真係唔洗驚無平貨執
hottoys會出,不過係出多隻賺盡我們的血汗錢,唔會再賣大包益玩家,所謂dx其實經已名實存亡,得對可動眼就叫dx版 ...
emilykls 發表於 25-8-2011 09:38 AM

因為eb自己唔爭氣,比佢打到半死,無人出比較ht咪唔上進o羅....
例子:
龍爭虎斗唔係eb出god,ht都唔會咁快出同賣大包雙body
dx06, 唔係eb話包black pearl, ht都唔會話有
回復 1# Alton

I want it too!!!
其實hottoys的玩具除左限定版,已經不再保值了,唔洗下下一出即訂,好似呢d熱門野咁一定有大量炒家大手訂,未出 ...
emilykls 發表於 25-8-2011 09:47 AM

I think is not us being inpatient, sometime if u love the figure so much, u won:t care about weither the price will drop or what......on the other hand, I think after all this crazy action from C9s and newcomer which lost money, market will be stable soon!!!
雖然細個有睇但唔知點解隻1989batman吾太吸引,硬係爭咁d野,joker就真係想訂
下下都仟伍一只,邊有咁多錢買:54:
頭像被屏蔽
我出糧戶口得一個咋...... :die:
隻batman就真係好客氣喇, 膠到無朋友, 真係差左d野咁...
當年最中毒係架車, 我諗只會入架車....
甚至唔入....因為無人坐佢的關係....
奶咀頭 batmobile 1989 先係我心目中的 batmobile....

必入....even 唔訂 batman 1989... :!
回復 19# maxcyeung
Bruce Wayne 坐下=)crossover
回復  maxcyeung
Bruce Wayne 坐下=)crossover
siumy 發表於 25-8-2011 11:11 AM

唉, 限量版個隻野我仲記到而加,
我細佬幫我排左一日一夜, 而係得個桔呀,
買唔到, 搵鬼坐咩.....
回復 22# maxcyeung

唔緊要,仲有tdk3,不過要等,早輪ss個網有得賣c兄有冇訂?
有D心動,但未到買的情度