Toysdaily 玩具日報

[新品消息] Hottoys DX08 - Batman: 1/6th scale Joker Collectible Figure Specification

我都應該覺得應該多個無化裝頭
dx01都有兩個樣啦...
pathk 發表於 25-8-2011 09:22

個隻唔跟點令D入左 Bank Robber 同 Ver.1 既巴打再入多隻DX 呀!

不過呢兩隻89 BATMAN 角色之前未出過, 自然唔洗落足配件. 就算香港唔gur, 美國D動漫迷都爭住入

不過我對 MICHAEL KEATON 頭興趣大過JOKER 個扮正相妝頭 :58:
89' Joker D pose 好正!
EXTRA Head 無化裝頭 Vip Gift ............                                                                        ( i wish)
1989...我先出世~~~ 所以唔識唔入
15XX...... 型係型~~但入左一定俾女話=0=
Must buy, but really too expensive..................
考慮緊1989batman or 武士predator!!!
大家點睇
回復 28# denniskwong

武士好似冇得公開賣
1989 Joker 一定入啊~~!! 同The DARK KNIGHT ver. 的 Joker 一樣經典!! :shiny:
1989 Batman 當年覺得佢好型仔~ 而家睇返又覺得好卡通feel~ 深覺時代不同了~ haha~ :DD
比較失望是沒有米高基頓的頭雕呢~~:sad:

其實我覺得Batman & Batman return 後, 第3同第4套電影的Batman甲 同 Batman車都好型!!唔知將來HT會唔會一一將佢地figure化呢?! :D
回復  denniskwong

武士好似冇得公開賣
siumy 發表於 25-8-2011 12:45 PM

下, 咁p...k, 唔係又限定呀???
回復 31# denniskwong

吾係, 我見另一post 有c兄話係整出黎做展覽
OVER MY BUDGET, PASS:38:
希望仲有驚喜, 否則好難比錢....................... $15xx........
good886 發表於 25-8-2011 09:37 AM

I think so tooo!!!!
更正一下,呢個先係化妝頭,白面先係佢後來嘅膚色
1989 jocker 既 dx, 除左可動眼外, 基本同一般 mms 冇咩分別, 配件唔算特出, 冇兩個頭, 可以加上精美少少既 ...
good886 發表於 25-8-2011 09:30 AM

Hai... just "可動眼".. or else no different to me..