Toysdaily 玩具日報

查看: 30882|回復: 54

[改造交流] 終極SR 勇者王 關節(不可動&鬆) 解救法~ 不傷害機身

我諗好多人勇者王都出事~ 我也一樣~ 一邊腳不可動~

今日拎去188姑主~ 睇下有冇機會換到~ 果位4眼哥哥非常好人~

拎多盒出黎睇睇~ 可惜第2盒QC 一樣有問題~ 但佢而家冇貨~ 因為仲有訂客要拎~

但佢都好耐心咁解釋我可以自己去端記換or 交俾佢~ 非常抵鑽:71:

唔似其他店~ 問多句都黑面~ 姑主態度真係好~ 仲訂埋超龍神:35:

到最後我都係決定自己回家做手術~

第一: 了解大脾位

左右左右就可以整出黎:)

第2: 不可動真相:*

大家一定同我一樣盡數心中情:what: $%^*&*&^&^%$%

佢痴我粒野~ 係米癲嫁~ 為有自己打磨

第3: 好鬆問題

可以拎粒黑色野出黎~ 你自己放D野入去~ 令到上螺絲果陣可以夾緊D

第4: 勇者王復活~ 以上手術過程~ 請用陰力~ 如你發生任何意外~ 我都不會負責:oh:  sad sad sad ~ sad佳加

支持下!!  逆天CHING:):)
真係唔讚都唔得!!!gdgdgdgdgdgd
支持啊~自己动手,丰衣足食~
感謝詳細的解構圖文!:71:
高手~ 改做~超可動合金先岩
下, 咁大鑊? 要 DIY?
唉......成日都有好多人都話CM Brave 合金唔得; Max 合金又話唔得; Fewture EX  合金都係唔得,唯有Bandai出嘅就一定得......我睇今次SR勇者王事件,都幫好多公司平反同跌爛好多C Hing嘅眼鏡!
睇黎唔買係正確.....................
高危手術!做之前真係要考慮清楚!
支持師兄!!!!!
死啦我都唔敢買添!
日版貴D算啦
支持師兄!!!!!
死啦我都唔敢買添!
日版貴D算啦
阿噗高達 發表於 21-8-2011 02:00 AM

我好失望~ 隻野設計係好正~ 錯在QC問題:80:

HT又係咁~ B記又係咁~ 我成日覺得佢地成日話通脹要加價

價又加左~ QC就乙黎乙是但~ 上色既都費時講~

我見有幾位大大都係話隻腳不可動~

有咩理由搵膠水痴果粒野~ 就算一個3歲都知la~ 我真係想問果條友:你會唔會搵膠水去痴自己把口~

尼個見到真係火都黎埋:*
我認為根本未出工廠就知有鬆qc問題,用最後手斷,aa膠黎想佢實d,點知痴死左就出左貨
我認為根本未出工廠就知有鬆qc問題,用最後手斷,aa膠黎想佢實d,點知痴死左就出左貨
Jazzblues 發表於 21-8-2011 02:38 AM

又用aa膠呢下真係好冇常識
而家買既人瀨晒野
Jazzblues 發表於 21-8-2011 02:38 AM

幾合理:71:

冇理由無啦啦走去痴關節位:?