Toysdaily 玩具日報

[玩具報告] 里程碑~GX60 宇宙大帝~完(相有點多)

SUPPORT:$, 合體完成一刻, 真的好感動:$
謝謝分享!:43::43:
warvx兄~~~~好耐冇出合金post~~~~要十卜下 :handshake:

衰鬼~~~老婆大人唔送您咪唔買~~~~:^ (同隻天元合金一樣~~~~~:x)
good report, 要回覆支持!
等你其它!!!!!!
睇得太多黑色底既相,太千篇一律

偶爾有白色底相片,更顯得乾淨俐落

好相好 post
好正嘅相、好正嘅report,大帝真係名乎其實嘅萬人迷!:handshake:
呢隻野真係唔錯...
雖然好多 ching 又話佢唔夠合金, 個樣又膠...
我就通通都唔介意
好老實, 呢 d 係回憶同埋兒時的一份心願...
合金魂大大話話出咗十二三年,我鍾意嘅Robot都出得七七八八,呢隻大帝相信係最期待嘅一隻,今年真係多謝Bandai,年頭出金毛獅王,年中出埋大帝,我地呢D七十年代初出生嘅相信同我一樣,要買嘅都差不多...V型,超力,大武士,六神合體,三一,鐵甲,巨靈神,宇宙飛龍,最後只係想Bandai出埋太空保衛者,百獸王,高迪安,太空西遊記之類...
老婆送真係最感動~~~~
讚........大大老婆大人~~~~~~~
支持Warxv兄嘅靚相同詳盡報告:71: 。作為70後的大帝fans,我已經收貨了!(情意結已蓋過了很多)
不過見好少人堤到空雷王對角後面偷膠問題,雖然不是什麼大問題及完全不影響結構,但我個人覺得作為一隻合金魂不應該出現的。:38:
好正啊。 當前長度: 8 字節系統限制: 15 到 10000 字節
留言等睇最後一part:71:
thx for sharing, great report!  用心, 詳盡, 圖美; 支持樓主 兼 讚讚讚!:71::71::71:
原來主題曲第1版係威利唱的, 真係晤講晤真............. :(
期待完整report:handshake:
令白鬍子Turn A誕生的元兇:66:
雖然對它沒啥情意結, 但好帖就得進來支持一下~

螺絲位不多的背後讓人感覺很清爽呢~
未合體的3機外觀似乎也挺好看, 不過看過合體後實物, 似乎小腿大了點(雖說設定稿的也差不多)?