Toysdaily 玩具日報

查看: 2734|回復: 17

[詢問] EnterBay 奶野事件分享

想問前輩們未睇大貨就訂,
會點奶撻法...
見個leon咁正真係心思思 想
頭像被屏蔽
Leon唔係咁好啫,都有小小頸長大頭.
回復 2# dogjumpjump

好癲,好可怕 謝謝大大分享
你爬返文包你唔敢訂,

等我總結一下, 睇下有冇師兄補充下

遲到一兩年好正常,
砍單, 唔出, 真係唔出 ...
dogjumpjump 發表於 1-8-2011 10:39 AM

咦, 好衰嫁 ... :35: 講到咁白

補充多一樣, 製作過程頭雕一定修改
令玩家收到大貨時, 有更多想像空間
回復 3# woowoobb

個人物真係好鬼喜歡, 如果大貨你地比70分我都會買
但聽見上面位大大講,都唔知要等幾耐
頭像被屏蔽
去現場見隻 leon 頭大身細.....攪咩呀?
我估今次Leon應該快要出喇, 動漫display放左好多隻出黎.
個頭雕算ok, 不過body真係有dd出事. 我明白樓主你愛個角色所以就算只7成似就會入手. 如果o係咁愛o既情況下., 又想趁早擁有, 一訂都無防o既. 如果唔係, 都出左大貨先買都唔遲o既~ EB d o野而家唔會斷市喇~(好多人都卻步喇~ haha)
頭像被屏蔽
睇番d相又真係幾頭大身細@o@
大大搵番瘋暈果個 post 睇就知到 7, 8 成 :(
同感, 比例就好似一個患咗老人症的小朋友一樣.

不過我估係有原因, 可能要就返件大褸, 因為件大 ...
dogjumpjump 發表於 1-8-2011 11:30 AM

同意!

EB隻leon一定要著大褸至好睇合比例.....
去現場見隻 leon 頭大身細.....攪咩呀?
jedi 發表於 1-8-2011 11:19 AM

肌肉委縮症 ... :80:
辦黎架ja~~睇現貨啦