Toysdaily 玩具日報

查看: 15202|回復: 46

[活動展覽] 人人都講ht,其實medicom尋日都有個15週年展覽(內有新品預覽)

RAH NARUTO???

RAH DX SASWORD,KABUTO系列全角色制霸。

新戲「天剎西部反擊戰」& BRS角色

RAH 布差拉迪,通販?有拉鏈布玩

RAH WEATHER REPORT,應該連替身一齊出,唔知會唔會出埋ANA SUI呢?

全JOJO角色

連布差拉迪同天氣報告都出,係冇我期待已久既老闆...
鳴門:shiny:唔知限定會唔會仙人模式呢
但可惜未出卡卡西同紫菜眉李
M 記都好強喎!

大件事,出 埋鳴門、接住一定全小隊入手!
出"卡卡西".....就好啦.....我都想, 或於埋 " 再不斬".....嘩 ~ ~ 無得頂
對m記無乜好感...
不過m記出d動漫人物..又真係有一手...
其實Medicom應該發力加油啦,啲Figure售價往往貴過HT好多,但人物面相嘅雕工,最叻都只係似真人嘅六、七成,都唔知佢o地點解咁渣?!
出火影...死得了....每每要放棄M記時又彈D咁野黎....
heewing 發表於 30-7-2011 12:49 PM

等你放棄 Rider 之後都仲有嘢要找黃Sir !
鳴門,又中 ....:59:
動漫畫野M記真係強得多......
NARUTO!!~~~AR!!~~今日去影番D相先∼
NARUTO!!~~~AR!!~~今日去影番D相先∼
bearbearwolf 發表於 30-7-2011 01:19 PM

日本 PARCO 喎!
出火影...死得了....每每要放棄M記時又彈D咁野黎....
heewing 發表於 30-7-2011 12:49 PM

呢set同kabuto小弟閃唔到......
唉~早就應該走其他路線啦(動漫呢邊ok!)~都唔夠人黎…(不過無左m記做對手就真係迫唔到ht出好野…) 話時話佢出naruto就定係大獲啦呢舖…搞到我都十五十六添…唉! 不過佢出幽遊白書或hunter x hunter就正斗啦!! 話曬呢個作者既產品旱有得黎重要無嘜邊間做得好! 要打出名堂真係可以考慮下我既意見! 咁既老牌超級動漫一定大賣! 只係諗到幽助•飛影•藏馬已經勁爆!!
medicom 唔合埋地貴.
無視物理法則地化學.
出得幾靚,我都無動力去買.
SASWORD ....正! :D

但我好憎蜻蜓, 可唔可以唔出佢??   佢出我又焗住要買....頂!   

次次都係口裡說不, 但身體倒是很老實...:die: