Toysdaily 玩具日報

[活動展覽] 人人都講ht,其實medicom尋日都有個15週年展覽(內有新品預覽)

中naruto, 但比例上會唔會大隻左呢? 高愛德咁多既??
中naruto, 但比例上會唔會大隻左呢? 高愛德咁多既??
kmtang 發表於 30-7-2011 07:52 PM

疾風傳嘛... 大個晒啦......:65:

俾 野田 提一提... 勁想要 我愛羅......:63:
有冇大大知幾時出??????
希望出我愛羅 >鹿丸>寧次
我要佐助 , 好正, 有千烏手
隻黃金體驗咁細隻,好心唔好好似白金之星咁出POLYSTONE景品啦,錢都係其次,果D衰鬼盒因為要遷就固定甫士,做到又大又阻定,一盒等於4盒HT 12",點入?
頭像被屏蔽
我係入都只入鳴門,佐助畑鹿驚......
火影實在太多角色鍾意了....我愛羅, 白眼兄妹, 鼬, 卡卡西....多到數唔晒....不過以M記出龍珠0既經驗...多數 ...
heewing 發表於 30-7-2011 02:21 PM

我都數漏左我愛羅TIM重有佐助呀哥,.......龍珠唔得好大原因係佢出得唔好,火影氣勢一流,而且歐美又HIT......
重有火影第二部D人多數都長衫1/6正好....
我都數漏左我愛羅TIM重有佐助呀哥,.......龍珠唔得好大原因係佢出得唔好,火影氣勢一流,而且歐美又 ...
neo.L 發表於 30-7-2011 10:15 PM

我都覺得火影好適合1/6 d服裝真係o岩晒
反而另一人氣漫畫one piece 如果出1/6就反而好怪
而且op本身都有pop 同組立式呢d高質玩具
反而火影就真係太少產品
kmtang 發表於 30-7-2011 07:52 PM

疾風傳嘛... 大個晒啦......

俾 野田 提一提... 勁想要 我愛羅......
$hiine 發表於 30-7-2011 08:09 PM

唉...睇見edo個高度真係悲哀.....
edo幾矮都好...由頭毛頂到鞋底總高設定係165cm ,
以1/6比例黎換算都有27.5cm ,
e個edo得22~23cm高 ,
比例換算下勉強得1/7......
為左要就返出aru ge成本 ,
唔可以出太大隻只好縮細d以大約1/6.5比例推出 ,
所以edo就要跟住縮細.....
唔係ge話以1/6計應該係同naruto差不多!!
不過今次edo個頭雕真係好型所以我忍唔住訂左~~~:78:
RAH NARUTO???

RAH DX SASWORD,KABUTO系列全角色制霸。

新戲「天剎西部反擊戰」& BRS角色

...
ase 發表於 30-7-2011 12:35 PM

唔會冇BOSS!...............................
medicom 唔合埋地貴.
無視物理法則地化學.
出得幾靚,我都無動力去買.
GunBuster 發表於 30-7-2011 01:51 PM

HT 都朝著呢個方向啦
一隻m記都冇 唔太貴的 鳴人係破例
由於隻布差拉迪個拉鏈布配件好玩但易難,所以可能要入2隻了