Toysdaily 玩具日報

查看: 26325|回復: 72

[Hot Toys] 【超薄.彈性.貼身帶來的觸感..】史上最完美女人偶 The Avengers Black Widow

簡評一下,由於出post時身在韓國,只得很少時間出發前拍攝,總覺得不夠喉想再拍多一點呢,
素體比babydoll時再好看一點,全身皮衣超薄,超彈而又不回彈!
以前皮衣的弱點(厚,不可動,回彈)HOTTOYS 將問題一次過解決!(是新物料嗎?)
由此超高可動大家想點玩都冇問題啦!
頭髮已加造型不用自己加工,出盒時整理一下就已經非常好看!
Blackwidow 瘦左少少不夠肉地哈哈!
但都好靚女啦!至於大家最關心既咪咪.....大家自行體一下啦,只要拉低少少都可形做逼爆效果!
同Ironman版一比高下立見!真心覺得堅正,市面上頂班靚女!
好滿意的一女人偶呢∼紳士們慢慢享受吧!
多謝大家收睇!
:D
好迫夾haha
您的帖子長度不符合要求。 當前長度: 10 字節 系統限制: 15 到 10000 字節
幾時到我呀!!!:63:
夾死我……我又要
HT 喺2013 出貨呢幾隻都好高質素:handshake:
可惜我仲未攞Bane, 同Joker 都未到我:no:

金雞獨立pose好正:71:
手槍都正過之前,有彈弓;可以真槍回彈!但因為咁做唔到無彈鎖槍的效果……

頭先羅咗,頭真係唔洗set:71:

不過胸位中間藍色的印花,我果隻好似唔平衡;一邊係多少少;不過個樣好靚~實物其實似真人:love:

深坑呀^^^:D :46:

師兄呢set圖,
影得最似真人~~~
讚:)
大大d高炒好正得嚟又好好笑
呢輯相d淡友無位入喇掛 :66:
太正了:35:引唔字了
呢套相又係一套必 save 既靚相, 支持~~~
睇相好吸引!:46:

期待取貨!
正到爆炸呀!

我十七號單呀!